שאלה

שאלה

מי לדעתכם ימות בספר החמישי
(ג´ו אמרה בראיון שאנשים יתחילו למות בספר הרביעי, מה שאומר שגם בחמישי ימותו)

Marty McFly

New member
לדעתי, מי שימות...

יהיה... טוב אני לא יודע. חושב וחושב. ולא מוצא. ד"א, מעניין מי יהיה המורה החדש בהוגוורטס, ואם הארי יעבור את בחינות הקס"ם שיהיו לו(בטוח הוא יעבור)...

נעמה ע.

New member
לדעתי זה מוכרח להיות...

אחד המעריצים של הארי. לדעתי, או דניס או קולין קריווי. זה בטוח לא יהיה מישהו מרכזי מ´משולש האהבה´ שלנו (רון, הרמיוני, הארי), ואני מקווה שגם לא מישהו מדמויות המשנה- כמו פרד וג´ורג´. אולי זה בכלל יהיה מורה. או דמות מחוץ לבית הספר?

einzuc

New member
אני דווקא חושבת שזה יהיה

אחד מתלמידי הבתים, אבל שלא שמעו עליו. כאילו שזאת דמות חשה שתהרג איכשהו... -עינת-

Marty McFly

New member
גם אני חושב ...

שזה יהיה איזה קריווי אחד. אבל הספר החמישי יהיה ממש גדול נראה לי. דמבלדור הכריז מלחמה על כל משרד הקסמים, ויהיו הרבה דברים גדולים. יכול להיות שדמבלדור יכנס לכלא?

einzuc

New member
זה הולך להיות ספר ענק!

תתארו לכם את כל הענקים, ורוב עולם הקוסמים נגד משרד הקסמים! זה כל כך ענק! ואני בטוחה שתיהיה שם את השנינות הרגילה של פרד טג´רג, ואת ההקנטות של מאלפוי שבלעדיהן ספר של הארי פוטר זה לא ספר של הארי פוטר... -עינת-

S.Riddle

New member
from what i heard...

one of the krivies will die in the 7th book. i thing maybe cho.... i don´t like her very much..... ^_~

צ´ו לא תמות

לא בטוח שהיא תיהיה חברה של הארי, אבל היא תישאר עד הספר השביעי, ואולי אז היא תמות... שמעתי איפשהו שהמורה להתגוננות מפני כוחות האופל תיהיה בת.

נעמה ע.

New member
צ´ו תהיה חברה של הארי בספר החמישי..

ואם חשבתם שהספר הרביעי היה מלא רומנטיקה- אז אני אומרת שהחמישי יהיה כולו רומנטי! ודביק! אני לא חושבת שזה הסגנון של ג´יי קיי, לכתוב על קומנטיקה, וזה גם לא יוצא לה מוצלח במיוחד. ככה לדעתי, בכל מקרה.

בטח!

וולדמורט חזר לכוח שלו, ואת מדברת על רומנטיקה?? הייתי ממש בטוחה שיהיה ריב ענקי בין רון להרמיוני (בגלל שהיא מדריכה), אבל אפילו זה כנראה לא יקרה בגלל u-know-who!

daniel...

New member
בטוח שהרמיוני תהיה מדריכה?

כי קראתי באיזה ראיון שהיא לא תהיה או שזה היה שהיא לא תהיה מורה או משהו כזה. דניא

זהו ש...

הפוך והמורה תהיה גברת פיג השכנה של הארי.... והדראסלים זה יהיה מה זה מצחיק אם דאדלי יקבל צהבת לא?? דורותי שתוהה לעצמו

יש רק שמועה שהרמיוני תהיה מדריכה.

וגם ג´יי קיי אמרה שמישהו או מישהי מהשכבה של הארי יהפוך או תהפוך למורה וזו לא תהיה הרמיוני כך שהרמיוני לא תהיה מורה... s@me @ne

באמת?

טוב, אני שמעתי שהרמיוני תיהיה מדריכה בטוח, אבל זה היה מזמן, אני לא זוכרת... אני עדיין בטוחה ב99% שהרמיוני תיהיה מדריכה וב96% שרון והרמיוני יריבו על זה.

רחלי!

New member
את מאוד אופטימית

נ.ב.: הפורום הזה ממש דפוק בזמן האחרון-אני צריכה לחזור ולשלוח את אותה ההודעה 2-3 פעמים, וגם מקודם שלחתי הודעה מסכמת על הכל, והיא לא התקבלה לי כשחזרתי לעמוד הראשי!

LuNaTiC

New member
אבל זה יהיה כל כך הספר הרביעי...

טוב נכון ששמענו על סדריק קודם אבל... רק עכשיו הוא נעשה יותר מרכזי, ואז הוא מת *סניף*. אם שוב זה יהיה אחד התלמידים שלא התייחסו אליו קודם ורק עכשיו כן זה יהיה ממש.. כאילו... אותו דבר. לצערי, אני חושבת שזאת תהיה דמות מוכרת ואהובה יותר או פחות. אולי דראקו ימות? ואז כולם יבינו כמה הוא היה חסר להם *סניף סניף*. או שלא. אהם. אוייי פתאום נתקפתי בגל של רחמים כלפי נוויל, בפתאומיות כזאת. -ענבל-

למעלה