שאלה

ILANA360

New member
שאלה

כשאני נופלת מגל הגלשן נופל מעלי ומלא פעמים עושה לי פצעים..לא ממש היה אכפת לי עד שהוא פגע לי בראש וחשבתי עוד שניה אני באמת מתה..יש איזה שיטה או שבכלל אין כזה דבר וזה צריך להיות ככה?

sharon002

New member
קבלי הסבר

עם הזמן את תביני שלא מספיק ללמוד לעמוד ולנסות להביא ביצועים,את גם תילמדי איך ליפול ומתי ליפול.ממה שאת מתארת לי זה שאת מתחרתמת כל הזמן והגלשן נכנס מתחת למים וקופץ לך לראש.הפתרוןהוא פשוט אל תתחרתמי ותיקחי לך מדריך גלישה.

ILANA360

New member
כן אבל..

מה מדריך גלישה מאיפה יש לי כסף עכשיו..אני מבקשת תמיד טיפים מיכול אלא שבים. וזה לא זה שאני מיתחרתמת זה הגלשן נופל לי לא יחד איתי אלא מהאוויר שקודם אני ואחכ הוא וזה פוגע לי בראש וזה כואב רצח.:(

אם הבנתי אותך כמו שצריך

את לא תופסת טוב את הגל וברגע שנפתח הדרופ את נופלת לפני הגלשן. תתאמני על החתירה שלך על גלים ובמקרה שזה קורה לך שוב תני קפיצה חזקה אחורה וככה תעברי גם את הגל.

ILANA360

New member
אז שהוא שאני מנסה לקפוץ לאחור

אבל איכשהוא הוא עולה לי כזה למעלה באוויר הליש נימתח ואז הוא חוזר מכיוון החוף כזה עלי ... אךך אני והצרות שלי חחחחח

PinkyRaSta

New member
אל תחכי לרגע בו את נופלת

תפלי <תקפצי> רגע לפני שאת נופלת לבד. ותקפצי מאחורי הגלשן. זתומרת הגלשן צריך להיות יותר קרוב לחוף ממך. וככה יווצר מצב שהגלשן <שהוא קל יותר וצף יותר ממך> ייסחף עוד קצת לכיוון החוף ואת תשארי במים. וככה אין כמעט סיכוי שהוא יפגע בך. איניט?

למעלה