שאלה...

שאלה...

טוב אל תצחקו... אתם כולכם שולחים חיבוקים ונשיקות וכל מיני סמלים נחמדים כאלו ואין לי מושג איך עושים את זה... מישהו יכול להסביר לי? תודה ויום טוב איב

אופס עוד שאלה..

מישהו יודע מה קורה עם ד"ר עישר?? הוא כבר המון זמן לא נכנס.. הוא חולה? איב

גיל גיל

New member
תשובות...

1. ליד הכותרת נמצא קישור שנקרא "[סמיילים וסימנים לנושא]" כשאת לוחצת עליו, נפתח לך חלון שבו את יכולה ללחוץ על כל אחד מהסמיילים ולהוסיף אותו לכותרת. לגבי תוכן ההודעה עצמה, למטה, מתחת לחלון הכתיבה, יש קישור שנקרא "[סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה]", שפועל באותה צורה בדיוק! שימי לב, אם את נמצאת בחלון של הסימנים לכותרת ומנסה להוסיף איתו סימנים לתוכן או ההיפך, זה לא עובד... מניסיון... את לא יודעת כמה פעמים ניסיתי את זה...
גילגיל.

גיל גיל

New member
תשובות...2

2. ד"ר עישר פשוט עסוק קצת לאחרונה... הוא לא חולה, אבל אמסור לו שהתעניינת! הוא יחזור בקרוב... מבטיח!

TIP.

New member
תשובה .........

התהליך בנקודות....: 1. אתה לוחץ על הודעה חדשה / הוספת הודעה. 2. כותב את שם הנושא. 3. כותב את תוכן ההודעה. 4.לוחץ על סמיילים וסימניים שנמצאים ממש מתחת. (ממש כאן - תסתכל עכשיו) כאן למטה - תסתכל טוב !!!! 5. לוחץ על זה - ובוחר איזה איקון / סמל שאתה מעוניין. 6.מתחיל להשתגע ולהרגיש הכי טוב שבעולם - כמו לדוגמא -
הבנת ? ? ? ?
אז
והמון המון
ולא צריך
- זה עליי. רק שמור על עצמך , תזהר ב-
תאכל
טוב , תמשיך ל..
ואל תפסייק
ו..
ויאללה ביי. טיפ

orit_erez

New member
תגובה לשאלתך

יש לנו משהו משותף..אין לי למי לשלוח ואני ממש בדיכאון מהחיים האלו! זה לא בעייה לשלוח את הסמלים פשוט עומדים על הסמל ולוחצים עליו.

אורית...

יש לך למי לשלוח... לי!!!!!! למה את בדיכאון? אולי תפרטי אולי אני אוכל לעזור? אני שולחת לך חיבוק גדול! ניסיתי עם סמיילי וסימן אבל זה לא הלך.. אני פה..יום טוב איב

orit_erez

New member
איב הנחמדה

קודם תודה על ההתעניינות. אני מדוכאת מזוגיות יבשה מחיים מלאי וויכוחים ודמעות מבעל שלא רע אבל אדיש,לא רוצה לדבר,טוען שכשמדברים-רק יוצא לנו וויכוח יותר גדול. אני בוכה המון.אלו לא החיים שרציתי ודמיינתי שיהיו לי,לא עם החמימות והאהבה העצומה שהוא העניק לי פעם. אין בביתינו חיוך,לא צחוק,ורק וויכוחים על שטויות.וכמובן שתמיד הוא צודק. יש לי שני ילדים ישנים .עכשיו גם הוא זרוק על איזו ספה בסלון.נמאס לי מהשקט המתוח הזה והבדידות..או הבדידות ורגשות הכאב שהנפש לא יודעת מה לעשות עימם

למעלה