שאלה

dancer14

New member
אני ארגיע מתי שיהיה באלי!~!!

את יודעת טוב מאוד איזה פיוז קצר יש לי על אנשים כמוך!

amitush26

New member
../images/Emo176.gifמה אתה חושב שהיא תעשה עכשיו?

תתחבא מתחת למקלדת? מותק, זה אינטרנט. אתה לא יכול לעשות כלום חוץ מללחוץ על כפתורים.

the mush

New member
../images/Emo45.gif צודקת לגמרה..

ובונא, גל קוראים לך
לא רוצה לעליב, באמת עצה לחיים בין ידידים (
)- תחפש עזרה. אם אתה מתעצבן כלכך מהר גם "בחיים האמיתיים" (
) זה ממש לא טוב

אתה תרגיע,

כי בסוף המנהלים יחסמו אותך ואז לא נצטרך את לסבול את העצבים שלך, אז לא עדיף שאתה תפסיק אותם לבד?

the mush

New member
לא נכון בקשר למפשט האחרון.

"אם הנעל היתה שבורה היו לכולן פוינט מדהים!!!" אם הנעל היתה שבורה, לכולן היו כפות רגליים שבורות
למה אתה חושב שמחליף בכמה זמן ת'נעלים? כי הן שבורות, רכות מידי, וזה מסוכן לרגל. וגם, מנסיון.. יש בנות שנעל שלהם שבורה, אבל הרגל נשארת אותו דבר, בלי קשת וכל הזבלים האלו

the mush

New member
../images/Emo6.gif

סורי
אבל לא קשור. אמ, בשביל לשפר ת'פוינט שלך, את צריכה לאבוד עליו. תרגיל פוינט-פלאקס-פוינט-פלאקס ככה שעות, וממש למתוח, ממש עוזר

g i l i

New member
הלוואי שאחד המנהלים ימחוק את השירשו

ר הזה ויעביר את השאלות הרלוונטיות למקום אחר לשירשור שאלות או משהו כי זה מה זה לא נעים לקרוא.. ולא נוגע לכולם והתחיל מכלום והפך לנפילה על מישהו אחד -יחי הבנות אבל תרגעו גם אתם

may1414

New member
או קיי

באמת שאני לא מבינה בנעלי פוינט והכל אבל תרגעו.. היא שאלה שאלה תענו על השאלה ןלא על התגובות.. שכל אחד ירשום תגובה משל עצמו ולא יהיה עסוק בלהעיר לאחרים כי זה לא בית ספר פה..!! שכל אחד ירשום מה שהוא חושב לזה נועד הפורום... ותעזבו אותו.. זכותו להתעצבן {לא שאני מצדיקה}.. פשוט אל תגיבו... וככה נמנע משירשורים כאלה ארוכים על כלום!!

מרנינית

New member
חחחח עמית הרגת אותי!../images/Emo6.gif

גל, תאמין לי שמההודעות של-"את פרה,שמנה" וכל השאר הברכות שאמרת לי אני יודעת שיש לך פיוז קצר אבל אין מה לעשות!תתמודד!אתה חייב להירגע ולא להתעצבן על כל דבר כי זה באמת כבר נמאס...!

dancer14

New member
שכחת לספר שאת אמרת לדוד שלך..

לאיים עליי?? שהוא יהרוג אותי?? ועם כל הקללות!??????? אז תרגעי!~

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאני מתארת לעצמי

שכל מה שאתם מדברים עליו נעשה במסרים, אם כך- תמשיכו לעשות את זה במסרים. גל, חלאס. אתה רוצה להיסחסם? כי זה מה שיקרה בסוף אם תמשיך ככה...

TheBlackFairy

New member
גל וספיר, תעברו בבקשה../images/Emo60.gif

לדבר במסרים
. מה שקורה ביניכם לא צריך לעניין את שאר הפורום
.

למעלה