שאלה

שאלה

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין נעלי דמי פוינט לבין נעלי פוינט רגילות? כאילו, מה ההבדל בנעל עצמה?

מרנינית

New member
תשובה...

ההבדל הוא באמת בנעל עצמה... מממ בדמי פויינט הגבס שבור ולכן אי אפשר לעלות איתם על פויינט אבל התחושה בתוך הנעל היא אותה תחושה..."המציאו" כביכול את הנעליים האלה כדי שנוכל להתרגל ולקבל תחושה של נעל פויינט...רק פחות כבדות(בגלל הגבס)ויותר רכות. מקווה שעזרתי

the mush

New member
זה לא משהו מדויק.

נעלי דמי פוינט בכלל לא נוצרו לעליה... אבל מזה אין לי כוח להסביר
אזזזז.. זה עיקרני מה שאמרת

dancer14

New member
../images/Emo12.gifמזה אין לי כוח????

לא יפה מיצדך תיראי איזה חמודה היא שואלת שאלה ורוצה תשובה..! אז את אורמת לה אין לי כוח?? תחשבי את הית שואל.. אני הייתי מעדיף לא לענות מאשר להגיד אין לי כוח..

the mush

New member
../images/Emo6.gif

איזה היסטריה
אמרתי שזה לא פשוט 100 אחוז מדויק. ואני לא עונה, כי אני לא יודעת אם המידע שאני יודעת בכלל נכון

TheBlackFairy

New member
היא תגיב לאיזה הודעות שהיא../images/Emo60.gif

רוצה, זה העניין של פורום, הוא נועד לדיונים פתוחים ולהערות של מי שרוצה ועל מה שרוצים
.

dancer14

New member
לא מדוייק!!!

דבר ראשון זה לא גבס זאת סוליה! דבר שני היא לא שבורה פשוט מוציאים את הסוליה! ואז בעצם היא לא נועדה לעלייה על הפוינט בדר"כ מוציאים את הסוליה ועושים בעצם נעל דמי פוינט בבחינות! אם הנעל היתה שבורה היו לכולן פוינט מדהים!!!

מרנינית

New member
תרגע טוב?חחח...

מה לא שבורה??אתה יכול להשוות גבס שבתוך נעל פויינט לגבס שבתוך נעל דמי פוינט??לא! לי יש את השניהם ויש הבדל! וברור שהיא לא נועדה לעלייה על הפויינט...חחחחח מה אתה רוצה לשבור את הרגליים??
ולא התכוונתי נעל שבורה כאילו הגבס...אוף אין לי כוח להסביר לך(לגל)...

amitush26

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה הקשר לאגואיסטים?
חוץ מזה מה הקשר מתוסבכת? היא הסבירה לך. היא יודעת יותר טוב ממך. אתה לא עולה אל פוינט. היא כן.

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאיזה קטע!../images/Emo2.gif

זה בדיוק מה שהלכתי לשאול אותך

למעלה