שאלה??

מצב
הנושא נעול.

szeretlek17

New member
שאלה??

שאלה??
אישתי עברה טיפול IUI ב20/12 היא קיבלה מחזור אחרי 34 יום. שבוע לאחר סיום המחזור היתה לה דימום עם גושים של כמה שעות. הרופא נשים שלה בדק אותה ואמר שהוא רואה הריון. הבדיקת דם הראה לנו שהיא אכן בהריון (682)והרופא ביקש לחזור על הבדיקה מחרת. בבדיקה החוזרת המספר עלה ל729 אבל הרופא אמר שזה כבר היה צריך להיות מעל 1000. אני בחוסר עונים לא יודע האם ההריון תקין או לא?? מה כל המספרים האלא אומרים?? שמישהו שמבין יעזור לי . תודה רבה רבה מאוד!!!!!

liati7

New member
מנסה לעזור

שאלה??
אישתי עברה טיפול IUI ב20/12 היא קיבלה מחזור אחרי 34 יום. שבוע לאחר סיום המחזור היתה לה דימום עם גושים של כמה שעות. הרופא נשים שלה בדק אותה ואמר שהוא רואה הריון. הבדיקת דם הראה לנו שהיא אכן בהריון (682)והרופא ביקש לחזור על הבדיקה מחרת. בבדיקה החוזרת המספר עלה ל729 אבל הרופא אמר שזה כבר היה צריך להיות מעל 1000. אני בחוסר עונים לא יודע האם ההריון תקין או לא?? מה כל המספרים האלא אומרים?? שמישהו שמבין יעזור לי . תודה רבה רבה מאוד!!!!!
מנסה לעזור
בדיקת הבטא מעל 10 מראה על הריון, התוצאה אמורה להכפיל את עצמה (פי 1.5 ) כל 48 שעות. ההכפלה לא מדוייקת אבל אמורה להיות עליה בתוצאת הבטא. הריון או יותר נכון שק הריון רואים בשבוע 6 . מחזיקה אצבעות להריון תקין

דש1דש

New member
מסכימה עם ליאת

שאלה??
מסכימה עם ליאת
מאחר ועשיתם אחרי 24 שעות - ההכפלה לא נצפתה - למה לא לעשות מחר ולראות.... יש הרבה סיבות לאי הכפלה והן לא מעידות דוקא על בעיה בעובר שמתפתח (כמו שני שקים כשאחד נספג - למשל! מקווה עבורכם שיהיו הכפלות והריון מושלם!

מצב
הנושא נעול.
למעלה