שאלה....

NATALI 11

New member
שאלה....

תגידו מישהו יכול לומר לי איך צ'אד הציע נישואים לסופיה? כאילו לתאר לי מה קרה בתוכנית? אני אשמח אם כן צ'או מנטלי...

yasminale

New member
אז ככההההה...

לא הראו ממש את ההצעה, הראו את כל ההכנות.. הוא מילא את כל הדירה שלו במלאאאאאאא נרות וורדים בכל מקום.. וקנה נורות חג מולד כאלה ואיית לה על המרפסת למטה (הם היו בגובה 80 קומות) איזה משהו.. לא הראו מה.. וזהו.. והראו שהוא קונה את הטבעת ומתקשר להתייעץ עם אבא שלו..

אמברוש

New member
תיקון לא חשוב:

האמת שהוא התיחיעף עם אימא שלו ודיבר עם אבא שלה כדי לבקש רשות

yasminale

New member
מה פתאום..

הוא אומר dad... חוץ מזה לפי מה שקראתי, הוא לא ממש בקשר עם אימא שלו

itamartal1

New member
אני יודע

הם היו בבית מלון ובסוויטה למעלה צ'אד מילה את כל החדר בנרות ובבוקר מוקדם הוא העיר אותה ואמר לה שתתארגן ותתלבש כי הם צריכים ללכת לאן שהוא וכשהיא יצאה מחדר הוא הציעה לה... אהה עוד משהו ביום לפני (הוא והעוזר הפרטי שלו מהסידרה) סידרו על מגרש הטניס שליד המלון. כתובת גדולה I LOVE U ואם היא תגיד כן הם ידליקו את זה( הכתובת הייתה עשויה מאורות של הכריסמס ואם היא תגיד לו הוא מקסימום יקפוץ) והיא הסכימה!!!!

NATALI 11

New member
תודה רבה לכולם!

וואו איזו הצעת נישואים מדהימה צ'אד המאמי כזה רומנטי!!!! מי לא הייתה רוצה אותו איך אפשר לסרב לא בכלל?!??! הוא כזה הורס!!
איך היא תוכל לסרב למדהים הזה? מה היה לא ספק שהיא תסכים...חחח אני מה זה חולה עילו! טוב בכל מקרה אני מודה לכולכם שרשמתם לי איך הוא עשה את זה ולדעתי כל הכבוד לו!! הוא מדהים והכל כל מה שאפשר להיות! אז יאללה ביי מנטלילוש! וכמובן

NATALI 11

New member
תיקונים

*איך אפשר לסרב לו בכלל... **וכמובן אני מודה לכולכם

למעלה