שאלה

djprince

New member
הפגישה 21.7.05

איפה הפגישה מתקימת............ורציתי לדעת אם יש מועדון מעריצים תודה

M i k e s F a n

New member
שלום לך

מי כבודו? מעריץ נוסף? הפגישה תתקיים ביום חמישי או שישי בבית העלמין הישן בחיפה (מחנה דוד) יש מועדון מעריצים כמובן...ישראלי וצרפתי...הצרפתי יותר גדול ויותר פעיל.

djprince

New member
שלום שלום

שמי יוסי ורטהיים ואני מעריץ של מייק ברנט 15 שנה ראיתי את הסרט שלו בסינימטיק בתל אביב וגם יש לי את הDVD שלו בבית ואני רוצה להיות במועדון החברים .אני מתעסק במוסיקה DJ+איש סאונד וגם זמר יש עוד ....... השמח אם תצרפו אותי למועדון ורציתי לדעת מה הפיעלויות של המועדון תודה .

M i k e s F a n

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

לפורום ולמועדון המעריצים של מייק ברנט ברגע כדי להיות חבר במועדון המעריצים אתה צריך למסור לי את פרטיך האישיים כגון: שם מלא, מס' טלפון, כתובת, גיל..(נא להעביר לי את הפרטים במסר פרטי בבקשה), ואני אעביר זאת למנהלת מועדון המעריצים בארץ מרסל אוחיון יצחקי (48), אני סיגל מור (20) הנציגה של מעריצי מייק ברנט של הדור היותר צעיר ומנהלת פורום זה.
אתה מוזמן לשהות כאן כאוות נפשך ולשתף אותנו בחוויות\ זכרונות ממייק ברנט ולספר לנו על עצמך, איך הגעת למייק ברנו וכו'. מכיוון שכמות המעריצים הולכת וגדלה משנה לשנה אנו עורכים מפגשים בינינו, מעדכנים על מוצרים חדשים הקשורים למייק ברנט שניתן לרכוש דרכנו או דרך חנויות המוזיקה (כגון: DVD) וכו'.. המשך ערב נעים, סיגל.

mikebrant78

New member
DVD קיסורה

שלום לך וברוך הבא! ניתן לרכוש DVD זה בקניון שער ראשון בראשל"צ, בקניון גבעתיים, בקניון איילון ונדמה שאפילו ב"עזריאלי" נשאר. רוץ ותקנה! אלעד.

hadasimi

New member
אוףף

גם בחיפה לא נשארו DVD בכל החנויות "צליל" ו"טאוור" והזמנתי כבר אותו ויש מחסורים ברשתות והם מזבלים לי את השכל.. בעסההה

למעלה