*מורידה*
E efratushh New member 12/7/05 #18 סורי../images/Emo10.gif לא ידעתי שזה ככה, אבל YSI לא נותן לי להעלות אותו!!
D DarkAngel 05 New member 12/7/05 #22 אין לי מושג...../images/Emo4.gif של מי השיר הזה.. והשיר בסדר.. לא יותר מזה..
B BacKarin Street Girl New member 12/7/05 #19 טוב שמעתי../images/Emo3.gif אני לא מכירה את השיר אבל הקול מוכר אבל השיר יפה
M Miss Kitty New member 12/7/05 #21 זה נראה לי באסטד.. או רק צ'ארלי.. הקול שלו ממש מזכיר לי את צ'ארלי מבאסטד [מצד שני, לא שמעתי הרבה שירים של באסטד..]
זה נראה לי באסטד.. או רק צ'ארלי.. הקול שלו ממש מזכיר לי את צ'ארלי מבאסטד [מצד שני, לא שמעתי הרבה שירים של באסטד..]
L loserontheloose New member 12/7/05 #30 אוי Without You!! צ'רלי כתב את זה לחברה שלו קמילה, לפני שהם היו ביחד, ושלח לה את הדמו לשיר הזה וזה גרם לה לרצות אותו. מתה על השיר הזה. מתגעגעת לבאסטד...
אוי Without You!! צ'רלי כתב את זה לחברה שלו קמילה, לפני שהם היו ביחד, ושלח לה את הדמו לשיר הזה וזה גרם לה לרצות אותו. מתה על השיר הזה. מתגעגעת לבאסטד...
L Larger Than Life New member 12/7/05 #24 נממ.. קודם כל, לא הצלחתי להוריד.. =/ [יש לי בעיות עם MegaUpload..] אבל איך קוראים לשיר? יש שיר אחד שנקרא Endlessly, ורשום שהבויז שרים אותו..אבל אני בטוחה שזה לא הם.
נממ.. קודם כל, לא הצלחתי להוריד.. =/ [יש לי בעיות עם MegaUpload..] אבל איך קוראים לשיר? יש שיר אחד שנקרא Endlessly, ורשום שהבויז שרים אותו..אבל אני בטוחה שזה לא הם.
E efratushh New member 12/7/05 #26 אני לא זוכרת איך הוא הולך... אבל לפי מה זכור לי זה כן הם... ולשיר ששמתי קוראים without you
ז זהבית 1 New member 12/7/05 #25 כן יש 3 שירים נוספים שבגללם קניתי שוב פעם את האלבום הראשון שהם פשוט מדהימים חולה על השירים האלו במיוחד על "give me your love"
כן יש 3 שירים נוספים שבגללם קניתי שוב פעם את האלבום הראשון שהם פשוט מדהימים חולה על השירים האלו במיוחד על "give me your love"
O orbu7 New member 12/7/05 #29 ../images/Emo35.gif האם את מתכוונת לזה שאת חולה על השירים האלו את מתכוונת לכל השירים ב"בקסטריט בויז" או רק לשירי הבונוס?
../images/Emo35.gif האם את מתכוונת לזה שאת חולה על השירים האלו את מתכוונת לכל השירים ב"בקסטריט בויז" או רק לשירי הבונוס?