שאלה

לא לא, לא רק בקשר אליו ../images/Emo3.gif

אתן תמיד מנצלש"ות, מעודדות ניצלו"שים, וזה.. חחחחחחחחחחחחח נו פאדיחה לשאול D:

orbu7

New member
שאלה

הבנתי שבאלבום הראשון BACKSTREET BOYS יש גם שירי בונוס כמו DONT LEAVE ME, LAY DOWN BESIDE ME ועוד שיר אני לא זוכר את שמו.... השאלה בעצם היא: האם יש קישורים לשירים אלה?

Shiri from the block

Active member
האא חחחח כי אם נפתח הודעה חדשה על כל דבר, יהיה יותר מידי שירשורים.. כל פעם יש תמונות חדשות, וידאויים חדשים, אז משרשרים הכל לאותו שירשור שלא יפתח סתם יותר מידי שירשורים, משו כזה../images/Emo3.gif

Miss Kitty

New member
כי..

אני שונאת לראות פורום מבולגן.
וכשיש ל-20 אנשים שונים 20 שאלות קטנות, אז שינצל"שו. ואם יש שרשור עם תמונות חדשות, אני לא רואה סיבה לפתוח עוד שרשור עם תמונות. כנ"ל לגבי חדשות, וידאוים,
ושטויות נוספות למיניהן. הנצל"ש הוא ידידך, אמץ אותו.

אני לא מבינה...

כולכם כול זהמן מדברים אל שרשורים ואני לא מבינה מה הכוונה .. אז בבקשה שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד כי כשאני רוצה לישלוח הודעה אני יכנסת להודעה שאני רוצה לענות לה ולמטה לוחצת שלח הודעה וזהו... סוף הסיפו!

efratushh

New member
וזה בדיוק שירשור...

כל התגובות של ההודעות, הכל יחד נקרא שירשור.

efratushh

New member
אפשר להוריד את זה מתוכנות לא חוקיות

שככל הידוע לי, אסור להזכיר את שמם בפורום.

sivanick

New member
יואו אתה משגע לי את השכל

הסבירו לך כבר איך לשרשר 1759321 פעם~!! אתה לא מבין את ההסברים או שאתה עושה דווקא?! כי אם אתה לא מבין יסבירו לך שוב אבל אם אתה מבין וממשיך לא לשרשר שני תמחוק אותך מהפורום ולא תוכל להיכנס לכאן שוב(מאיימת בשמה
).. קפיש?!

סתם שאלה. ../images/Emo3.gif

מה הקטע שלכם עם ניצלו"שים בפורום? אתם הפורום הכי עצבני בנוגע להודעות חדשות שראיתי עד כה

Shiri from the block

Active member
הוא כל הזמן פותח הודעות חדשות וזה מעצבן, כי שי פעמים שזה סתם הודעות לא קשורות וזה דוחף שירשורים למטה.

תכנס\י לפורום

ישראל ברוסית ותראה מי יותר עצבני בקשר לזה חחח אני בפורום שם כבר כמעט שנה ושמה המנהל מוחק את כל ההודעות שלא במקום ואם לא מנצלשים אז הוא דולף את השירשורים לאותו שירשור וזה יכול להגיע ל1000 או יותר הודעות בשירשור

efratushh

New member
נצל"ש עזרה

יש שיר, שדיי התמכרתי אליו.. הורדתי אותו כי היה כתוב שהוא של בקסטריט, אבל אין ספק שהוא לא שלהם! מישהי מכירה אותו? אולי אתן יכולות להגיד לי של מיהו, ויותר חשוב, איפה אני יכולה להשיג את המילים שלו..?

למעלה