שאלה...

elia666

New member
שאלה...

מישהו יודע אם יש סדרות במועד ב' של מ"מ 005?

elia666

New member
פאק...

ומישהו אולי יודע אם יש הסתברות רגילה?כאילו לא בחיי היום יום?

elia666

New member
ומה עם הסתברות?

ויש הסתברות רגילה?כאילו לא בחיי היום יום? ואם כן אז מה ירד בה?

elia666

New member
וואי ממש ממש תודה ועוד משו...

קודם כל ממש היצלת אותי!!!המון תודות!!!! ואולי במקרה יש לך את המיקוד ה"נורמאלי" של 003? בתודה מראש!

elia666

New member
...

ומה אין טריגונומטריה? בואנה מזה דפקו אותנו... אני לא יודע לא הסתברות בחיי היום יום ולא סדרות... מה אני אמור לעשות לעזאזל? פאק! יוסי מה אני יכול לעשות?

barbie55

New member
איליה../images/Emo68.gif

אין טריגונומטריה במקום זה יש סדרות. ובאמת דפקו אותנו ....המשרד החינוך הזה..... ועוד משהו:אני כבר עשיתי בגרות חוזרת ב005 יחד עם 003 ואני לא למדתי סדרות כי בפרק הראשון של 005 צריך לבחור שאלה 1 מתוך 2.אז בחרתי אלגברה.ובאלגברה היה משהו שלא למדנו(ככה אמרה המורה שלי) אבל נתתי לך את המיקוד ואם להתכונן טוב לאלגברה אני חושבת שאפשר להצליח בלי ללמוד סדרות.אבל: יש סיכוי (ממש קטן) שיהיו אלגברה וסדרות משולב......!!!! אז אתה מחליט אם למוד סדרות או לא. ותראה אני גם לא למדתי הסתברות(לקחתי סיכון) ובכל זאת היה לי מזל כי בפרק השני צריך לבחור 2 שאלות מתוך 3.אז היו שתי שאלות בגאומטריה ...אז בחרתי את שתי השאלות האלה.

barbie55

New member
../images/Emo46.gif

הנה עכשיו הסתכלתי על הציון שלי ב005 .....זה משהו נוראי ..הציון נמוך מהציון הקודם אז זה שעשיתי יחד עם 003 לא עזר

elia666

New member
סורי...

ותעשי עוד פעם איתי השנה :) חחח ותראי אני גם עושה 003 יחד עם 005.... וזה ממש מעצבן כי לא באמת קיבלתי ציון לא טוב בשניהם... ב005 קיבלתי 82 ובשני אני לא יודע משהו כמו 90 אבל אני לא יכול שיהיה לי משהו כמו 90 ב 4 יחידות... כזה אני אני חייב מאה או 90-100 ב5... זה ממש באסה שדפקו אותנו עם ה 005... ואיזה ציון לוקחים לסופי? כאילו של איזה בגרות?היותר גבוהה או השנייה או עושים ממוצע? בהצלחה לכולם במועד ב'!!!! תחרשו!!!

elia666

New member
גם אם...

גם אם עשיתי את מועד החורף והמיקוד השתנה ואחרי זה היה עוד מועד קיץ? כאילו לא משנה מה תמיד יקחו את הציון הגבוהה מבין ה2? וככה זה גם ב 003?

Seidman

New member
אממ אני לא בטוח

אבל ממה שאני יודע זה שאם עשית מועד חורף ואחרי זה מועד קיץ (בשונה ממועד קיץ ומועד ב'), אז הציון של מועד קיץ הוא זה שיחשב.

Seidman

New member
וכדי להיות בטוח יותר

הייתי מציע לפנות לפורום שיעורי בית (321) או לפורום שאלה קטנה (251). ידעו לעזור לך

למעלה