שאלה...

Pearl Boy

New member
שאלה...

תגידו מדוע התנועה החליטה שלא לעשות רפסודיה השנה? אין כסף?, רק הקורסים מספיקים לממן פעילות לשנה שלמה.

NKstuff

New member
איפה אתה חי?

א. אין לי מושג לגבי הרפסודיה ב. הקורסים מממנים את עצמם פחות או יותר... לא הרבה יותר מזה אתה יודע כמה עולה לסגור (לשכור) מקום? ומאבטחים וחובשים ורופאים אישורים מזון כלכלה שירותים לינה וכן הלאה?

spraizler

New member
אתה לא צריך להיות כזה ציני..

הוא בסך הכל שאל.. כי עד עכשיו היו רפסודיות

ה טמבל

New member
גם השנה יש רפסודיה

אם בני המושבים ישתתפו בה זאת כבר שאלה אחרת...

s h e e p i t

New member
יאללה עוברים לתנועה אחרת

[יופי עכשיו כולם יהרגו אותי ויהיה כיף
]

kedeman

New member
אבל... הוא לא היה ציני!

הקורסים לא מממנים הרבה מעבר לעצמם מקום, אבטחה, רפואה, הכנות, צוות, מנהלנים שכורים, רכב, חשמל, מים, ועוד הרבה דברים שלא יוצא לנו להתעסק בהם עולים המון כסף!!!! עלות של ילד מחוץ לבית ליום עולה בסביבות 100 ש"ח (תלוי במשתנים אבל הממוצע הוא סביב 100) והרפסודיה..... החליטו השנה לא להצטרף לרפסודיה של הנוע"ל אולי אם הרבה אנשים יתעצבנו על זה ויבקשו להרשם התנועה כן תצטרף ואם לא להשנה - אז אולי אם יהיה ביקוש תהיה רפסודיה לשנה הבאה!

spraizler

New member
זה אחד הטיולים הטובים..

כל מי ששאלתי אותו ממש נהנה.. וזה לא שנה ראשון שעושים אותה.. אז אין שום סיבה למה פתאום לא..

NKstuff

New member
הסיבה היא כרגיל - הבדל בציפיות

התנועה משלמת על השתתפות ברפסודיה. התנועה לא "אחראית" עליה, אלא שותפה בה. עד לפני כמה שנים (אין לי מושג מה קורה ב4 שנים האחרונות) הנוע"ל ארגנו, ואנחנו שטנו איתם. קבוצות נפרדות, אבל תחתם. ההבדל, אני מניח, הוא בין הצפי להרשמה, ובין האנשים שתכלס נרשמים כל שנה. כי למי יש כח? ויש עוד התחייבויות, ובלה בלה בלה. לכן - כמו ששי אמר - אם יהיה לחץ מצד מספיק חניכים שרוצים, אז אולי תשקל האופציה, ואם לא - אם מפעילים לחץ עכשיו, אפשר אולי להשפיע על שנה הבאה.

למעלה