שאלה

3min3m

New member
שאלה

היי אני קרוב לעשות סקס בפעם הראשונה.. השאלה שלי היא..כשעושים את התנוחה "הרגילה" [חח יש כזה דבר?] יענו שהיא עלי או אני עליה אני אמור להכניס את הזין ומה אז? להתחיל להכניס להוציא להכניס להוציא? תודהה

dsxzfsdafdsaf32

New member
זה הרעיון..

התנוחה הרגילה - מיסיונרית. גבר שוכב על האישה.. מכניס את העסק בפנים.. ונכנס ויוצא.. עכשיו מומלץ לגוון בקצת תנועת אגן, סיבוביות.. אפשר להכנס עד הסוף ולצאת ממש עד הסוף.. אין סוף לדימיון כמובן שמשעמם רק תנוחה אחת - בשביל זה יש עוד תנוחות, אבל זה משהו שצריך ללמוד..

3min3m

New member
איפה אפשר למצוא מידע מפורט על

התנוחות? וכיצד לבצע אותן? ואם אפשר גם תמונות תודה:)

dsxzfsdafdsaf32

New member
אמממממממממ

וואלה... אין לי שמץ של מושג איפה אשכרה יש תמונות של תנוחות והסברים.. בשיבל זה יש את קמה סוטרא (כתבתי את זה נכון?) בכל מקרה, אם אתה ממש בתול, אני לא מציע לך להשתולל יותר מידי בפעם הראשונה. תביא אותה רגוע ופשוט. שפעם ראשונה מזדיינים, זה לא כל כך קל לקפל ת'בחורה לשנים, לתלות אותה על הויטרינה ולזיין אותה בדיוק כמו בתמונה. זה קצת יותר קשה בפועל, לפחות אם אתה לא מתורגל.. בכל מקרה, אם אני ימצא משהו עם תנוחות, אני ישלח..

"התנוחה הרגילה"

זה נדמה לי.. שאתה למעלה היא למטה :] וכן אתה אמור להכניס להוציא וכו וכו...

ron1234543

New member
שמע זה תלוי עם מי אתה עושה את

זה בפעם הראשונה...בשביל טנגו צריך שניים..חח מה הקשר?! סתם..אם זו בחורה מנוסה..עדיף שאתה תשכב והיא תשב עליך ותנהל את העסק.. אם זו פעם ראשונה לשניכם עדיף שאתה=הגבר ייהיה למעלה ופשוט תזוז עם איך שזורם.. בהצלחה

3min3m

New member
תודה לכולם!!! ועוד משהו.....

אם שמים קונדום 100% לא נכנסים להריון? בתנאי שהוא לא נקרע.. ואם כבר מדברים על זה..אני חושש מקריעת קונדום..אפשר לשים 2? זה יפריע לסקס? תודהההה:)

נממ

אם הקונדום לא נקרע אין סיבה להכנס להריון לשים 2 קונדומים לא מומלץ

miau 15

New member
לא לא!

אסור לשים שניים זה מגביר את הסיכוי לקריעה...אפילו של שניהם בגלל החיכוך בינהם של הגומי בגומי...עדיף אחד...ושיהיה דורקס...ורוב הסיכויים שלא יקרע..:)

3min3m

New member
תודה!! ועוד שאלה......

מה עם המחלות? אם שמים קונדום בטוח אי אפשר לקבל מחלות? ואם זה פעם ראשונה של שתינו גם בלי קונדום אי אפשר לקבל מחלות נכון?

dsxzfsdafdsaf32

New member
יש במאמרים על קונדומים..

כעקרון אני חושב שדורקס אקסטרה סייף יהיה מצוין. ותקנה גם חומר סיכה.

3min3m

New member
תודה לכם!!

ומה אני עושה עם החומר הזה? חייב אותו בשביל שהקונדום לא יקרע?

dsxzfsdafdsaf32

New member
חומר סיכה..בשביל חדירה קלה,

לפעמים צריך קצת מהחומר הזה כדי העסק יכנס בקלות. עם חומר סיכה על בסיס מים אין גם שום סכנה שהקונדום יקרע.

3min3m

New member
אה....

אבל גם בלי החומר הזה הסיכויים טובים שהקונדומים שקודם צוינו פה לא יקרעו נכון??

למעלה