שאלה

ben550

New member
שאלה

למה תמיד יש רק שני סית' למשל כדי שאנאקין יהיה תלמיד לורד דוקו (אני מקווה שאני צודק בשם) היה צריך למות

לפי ה-eu (כל הספרים, הקומיקס וסדרות

הטלוויזיה המסבירות את היקום של מלחמת הכוכבים) 1000 שנה לפני הסרט הראשון אלפי סית'ים היו בעיר אחת ועשו שם בלגן שגרם למחמת אזרחים, הג'דיי ניצלו את ההמולה ופלשו לשם ותקפו את הסית' בהפתעה בשעה שהם היו בעמדה נחותה וככה חיסלו את כל הסית'ים פרט לסית' אחד בשם ביין, ביין הקים בסודיות את מסדר הסית' מחדש והוא החליט שיהיו רק 2 סית' בכל פעם, מורה ותלמיד על מנת למנוע מההסיטוריה לחזור על עצמה, ושבכל פעם שתלמיד יסיים את חניכותו יהיה לו מבחן אחרון: להילחם במאסטר שלו בדו-קרב עד מוות ולנצח, אם התלמיד מנצח אז הוא נהיה סית', אם לא- הוא מת, וככה מסדר הסית' התאמן וצבר בסודיות חברים וכח במשך אלף שנה, עד שדארת' סידיוס, לורד הסית' העליון החליט שהגיע הזמן "להשליך את הכפפה", הוא שיסה בג'דיי את דראת' מול, התלמיד שלו, אך דארת' מול נכשל, אז הוא לקח תלמיד חדש ולאחר 10 שנים שיסה בג'דיי גם את הרוזן דוקו, שגם נכשל, אז הוא העביר את אנקין, הג'דיי העליון לצד שלו והפך אותו לסית', והשמיד את כל הג'דיי פרט לאובי-וואן קנובי וליודה, וההמשך כבר ידוע, בכל מקרה פרט לשלושת הדארת'ים ול, סידיוס וווידר) ודוקו לא ראינו סית'ים בסרטים כלל, כך שיש מצב שנשארו סית'ים שיחזרו בשביל לנקום בטרילוגיה השלישית, אם תהיה כזאת, ואם זאת בכלל תהיה טרילוגיה.

the Sithari

New member
כמה תיקונים...

הסית' לא היו בעיר אחת, הם היו מרוכזים על כוכב אחד, והג'דיי התקיפו אותם. הם הושמדו בגלל איזה סית' לורד שהפעיל פצצה שהרגה את כל מי שהיה על הכוכב, זה אומר כל הסית' נהרגו חוץ מביין ששרד. ואין (עדיין) סדרת טלויזיה על מלחמת הכוכבים

Jedi Force

New member
בעיקרון...

אחרי הסרט "שובו של הג'דיי", לפי ה-EU, מסופר שלוק הקים אקאדמיה, ואיך מהתלמידים שם נשאב אל הכוח האפל של "הכוח", אני בטוח שקראתי את זה איפשהו. אבל בכל זאת, זה EU, ואסור להאמין בוודאות לכל דבר שכתוב שם כמו שמאמינים לכל דבר שרואים בסרטים.

the Sithari

New member
התלמיד הוא Kyp Durron

והרוח של ג'דיי אפל בשם Exar Kun פיתתה אותו לעבור לצד האפל והשתלטה עליו

Jedi Force

New member
אה, נכון...

אותו Exar Kun, שהבין שלסית' כמעט ואין תקווה, החליט לחרוט את נשמתו באבנים באותו מקדש שלוק בעצם הקים את האקאדמיה שלו.

למעלה