שאלה - האם יש לנו דובר לנוער אם כן, מיהו אם לא, מדוע אין תמיר.
ה החזרה למוטב New member 3/7/05 #2 אין לנו בנתיים דובר לנוער אין לנו כי עדיין לא בחרנו בסגן יו"ר נוער שינוי
ש שחר להב New member 3/7/05 #7 אז אני יכול להניח ש... אתה לא מורה לאזרחות, ובטח לא יועץ לרה"מ?! ואם אתה לא, אז למה אתה רשמת את זה? ש.
אז אני יכול להניח ש... אתה לא מורה לאזרחות, ובטח לא יועץ לרה"מ?! ואם אתה לא, אז למה אתה רשמת את זה? ש.
ת תמיר1991 New member 3/7/05 #8 אתה כבר הרביעי שמתקיל אותי בשאלה הזו. אני אכן כל זה, אבל במדינה הוירטואלית שאני חבר בה, מדינת התפוזים. תמיר.
אתה כבר הרביעי שמתקיל אותי בשאלה הזו. אני אכן כל זה, אבל במדינה הוירטואלית שאני חבר בה, מדינת התפוזים. תמיר.
ש שחר להב New member 3/7/05 #9 אם אני הרביעי, אז כנראה שצריך לתקן או להבהיר יותר טוב בחתימה, או לוותר... לפחות לבינתיים ש.
A asafz8 New member 3/7/05 #4 יש דובר. תפקידו של ס.יו"ר הנוער הוא להיות גם הדובר מכיוון שאין סגן אז אין דובר.
ת תמיר1991 New member 3/7/05 #6 חבל שאין דובר בנפרד, התפקיד מאסיבי מדי מכדי להיות חלקו של סגן שכנראה גם יהיה יו"ר/סיו"ר תא ובמסגרת זו יהיו לו חובות גם... תמיר.
חבל שאין דובר בנפרד, התפקיד מאסיבי מדי מכדי להיות חלקו של סגן שכנראה גם יהיה יו"ר/סיו"ר תא ובמסגרת זו יהיו לו חובות גם... תמיר.
S Sashka7 New member 3/7/05 #10 לא נראה לך שנוער שינוי הסתדר מצוין 6 שנים (אני מקווה שאני לא טועה) בלי דובר??? תפקידו של סיור הוא גם להיות הדובר של התנועה. נכון להיות כשאין דובר לנוער שינוי, יוראי ממלא את התפקיד הזה...
לא נראה לך שנוער שינוי הסתדר מצוין 6 שנים (אני מקווה שאני לא טועה) בלי דובר??? תפקידו של סיור הוא גם להיות הדובר של התנועה. נכון להיות כשאין דובר לנוער שינוי, יוראי ממלא את התפקיד הזה...