שאלה

Unaffected

New member
בעעע

"היה להם פסלון זהב כזה והפסלון ישב בישיבה מזרחית ואז הם מלמלו דברים כמו 'כלב כלב טעים בואדאא כלבב כלבב יאמי יאמי דוגג!! קאט איז דילישוס! שוס איז נעל!' היו להם עיניים מלוכסנות כאלה וקטנות ושיער קטן ושיניים בולטות והם היו נמוכים והם דיברו מוזר! והם דיברו על תילאנד וכל אחד דיבר על זקן עם כיסא גלגלים שהם כל הזמן לוקחים לטיול בפארק ומנקים אחריו הזקן הזה שהם דיברו עליו זה השתן?? אמרו גם שלקחו להם את הדרכונים והם תמיד אמרו מקל מקל סטיק סטיק! הם נשמעו כמו סינים! אז הם לקחו חתול שחטו אותו ואכלו זה היה יאמי יאמי! "

Unaffected

New member
אממ אני מגיבה לעצמי יותר מדיי אבל..

מי בא איתי לפריק לנד?
"אוקיי אז בשיעור למדנו על אלכסנדר הפריק הגדול, אלכסנדר הפריק הגדול היה מנהיג פריקים גדול! הוא כבש את פריקלנד (שזה ליד הסופר לנד!!) הוא היה פריק קשוח!!"

XD

תגובה אחת שהשחירה את עייני: "אוקי תראי, בתור פריקית, אני יכולה להגיד לך, שאת ממש לא פריקית!!! את סך הכל פאקצה שראתה שניטים זה "סואווווו נוט איווווו" עכשיו, אז החליטה להיות גם... אגב, ל"צמיד קוצים" איך שאמרת את זה, קוראים "צמיד ניטים"... למקרה שלא ידעת... בקיצור, פאקצה זה פאקצה, ופריק זה פריק, ופאקצה זה לא פריק, וטוב שכך.. מוזמנים לבלוג שלי! (רק פריקים!)" וואו יש אנשים גמורים לגמריי איזה בנ'אדם אומר לעצמו "פריק"?? וזאתי שכותבת ניראה לי היא סתם עושה צחוק אני לא מאמינה שרמת האינטלגנציה אכן שואפת ל0

SomeTwo

New member
תצחקו כמה שאתן רוצות,

אבל הגברת זוכה בסטטיסטיקה גבוהה, מבקרים קבועים, ו100 תגובות בממוצע. זאת המטרה. התגובות והצומי. זה נחמד לאנשים מסוימים, מה זה משנה איך הם מקבלים אותו? אבל בכל זאת- תצחקו כמה שאתן רוצות. זה משעשע

yardenbm

New member
אולי כי מפרסמים אותו בכל מקום

זה הפעם השלישית שראיתי את הבלוג הזה מפורסם בפורומים. ואז אנשים רואי םקישור ונכנסים וזה ישר נותן לה פול כניסות ותגובות. כמו אלה בישרא שכותבים כותרות מושכות שלא קשורות לנושא של הפוסט רק כדי להכניס אנשים

EleVaTioN

New member
צריך להזהיר על כאלה@../images/Emo129.gif

דברים כמעט והתערוותי! וכמעט והתפגרתי שניסיתי לקרוא מה כתוב

למעלה