שאלה

שאלה

ידוע לכם האם גוד שארלוט מגיעים בתאריכים 25.7-5.8 לגרמניה/הולנד? תודה מראש

G i N g N i T

New member
ממ../images/Emo54.gif

כאן יש את התאריכים להופעות שלהם בזמן הקרוב.. תבדקי..

EleVaTioN

New member
בתאריכים שאת ביקשת הם לא../images/Emo129.gif

אבל מאוחר יותר הם יהיו בגרמניה (19.8) לאנורא

RoCk StaR 1

New member
נצל"ש

בלע לא קשור לפורום, אבל יש לי צורך להגיד את זה.. זה ממש לא לעניין מה שהולך בארץ, גם עם ההתנתקות, שבהתחלה ה"מלחמת אחים" הייתה רק בין המתנגדים מאוד לבין שאר האנשים, ועכשיו מתחילים לחלק לאנשים סרטים, כל אחד לוקח עמדה, ילדים כאלה שבכלל לא מבינים ולא קשורים מתחילים לריב וללכת מכות על זה...זה כבר באמת נהיה מלחמת אחים =\ ובנוסף לזה..עכשיו החיזבאלונים התעוררו, וזה מפריע לי אישית כי הם קרובים אלינו והם כבר ירו פעם על הכפר קטיושה Oo

RoCk StaR 1

New member
חהחה כע

פשוט, הם ירו על חיילים בגבול זה לא קשור אלינו, אבל אם המצב יתחמם והם יתחילו לירות קטיושות וכאלה, זה עלול להיות קשור אלינו. או אל ישובים אחרים שעוד יותר קרובים לגבול שאני מכירה שם אנשים =\ אבל בנתיים לא קרה כלום,ואני סתם מגזימה כהרגלי,אז יופי טופי, חהח

FIRE GODDESS

New member
סוף סוף טינאג' שאיכפת לו....אני

ממש שמחה שאיכפת לך עם מה שקורה במדינה שלנו-אני אחת שקוראת הרבה עיתונים ורואה חדשות וכל זה וכל החברות שלי תקועות רק בחיים שלהן.... גם אני חושבת שזה לא נורמלי...אם את בעיניינים, אז אתמול הראו בחדשות על ילד פלסטיני שהמתנחלים הקיצונים עשו בו לינץ' היית צריכה לראות את זה! הוא היה על סף עילפון וזה לא שלא איכפת לי מהמתנחלים....אני באה מבית מסורתי שרובם נגד התנתקות אבל המתנחלים הקיצונים ממש לא נורמלים...הם משתמשים בילדים הקטנים שלהם....ותחשבי שאם עד עכשיו היו ישראלים שעוד גילו כלפיהם רחמים -היום הם לא סובלים אותם ויש אנשים בהתנחלויות שהם ממש לא כאלה והקיצונים עושים להם בושות.... שיט סורי שזה ארוך..וסורי שזה לא קשור עכשיו...אבל חייבים לדבר על זה...

RoCk StaR 1

New member
כן ראיתי..

אבל בעקרון המתנחלים מצידי יכולים לעשות מה שבא להם, כאילו הקטע עם המתנחלים עצמם כבר קיים מלפני זה העניין שעכשיו מערבים את כל המדינה ואז זה באמת נעשה מלחמת אחים.

קרניjack

New member
מסכימה עם כל מילה

זה היה פשוט מזעזע! איך שהם זרקו את האבנים!והוא כולו דימם והם עוד המשיכו לזרוק עליו! החיילים האלה כל כך מסכנים! הקיצונים האלה לא פחות גרועים מאלה המחבלים, ואם הייתצה להם ההזדמנות הם גם היו עושים פיגועים אצל הפלסטינים. חסר רק שהם יהפכו את היהדות לאיזה דת קיצונית. בדיוק כמו שהמוסלמים מפרשים את הקוראן כפי שבא להם. זוועה. ולחשוב שיש פה/הולכת להיות פה מלחמת אחים. שזה הכי נורא. ד"א (משהו ממש לא קשור) יש לך טעם טוב במוזיקה אז את יכולה להמליץ לי על שירים/להקות?

FIRE GODDESS

New member
כן בטח!!! אני אוהבת להמליץ על להקות

טוב אממ מי שרוצה אני אשלח לו Papa Roach If I Die Tomorrow של מוטלי קרו From Zero - Exit Metalica - The Unforgiven puddle of mud - She Hates Me Seether - Fine Again smile empty soul Guns and Roses - Dont Cry Incubus- Wish You Were Here I Belong To You של לני קרביץ Garbage - Why Do You Love Me Anouk- Nobody's Wife cold - no one It's Been a While של סטיינד ויש עוד שירים שלו אבל אין לי כוח לכתוב אני אשלח למי שרוצה Incubus - I Miss You Nickelback - Hero Nickelback - Too Bad Wilco - How To Fight Loneliness Trapt-Headstrong Unwritten Law- Before I Go Within Temptation - Ice Queen K's Choice - Everything For Free Nerf Herder - Buffy The Vampire Slayer theme ויש לי גם את מנגינת הפתיחה של הסדרה אנג'ל... Cranbarries - Zombie Evanesence - So Close Twelve Stones-broken ויש לי עוד שירים של הלהקה הזאת שירים של P.O.D למי שרוצה Soil- Unreal ויש לי עוד שירים מהלהקה הזאת three days grace-drown Three Days Grace - Just Like You ועוש ירים מהלהקה הזאת ד"א להקה חבל"ז Three Doors Down יש לי כמה שירים שלהם למי שרוצה שאני אשלח לו Blindside להקה ממש טובה -גם יכולה לשלוח זהו בנתיים.... :) חופשי תבקשו ואני אשלח רק אולי שנתאם בנינו שכולם יהיו במסן ואז נוכל גם לדבר כולנו וגם לשלוח שירים למי שרוצה זה יכול להיות ממש קול....

EleVaTioN

New member
ההתנתקות מאוד במקום../images/Emo129.gif

לדעתי בכל מקרה אם המתנחלים רוצים לשבת בשטחים שלא שלהם בבקשה, אבל אני לא מבינה למה המדינה שומרת עליהם שם, כמה אנשים מתו שם, עזבו אנשים, ילדים כמה אמהות בוכות עכשיו, ועל מה? שהילדים שלהם נפלו כי הם שמרו על חבורה של אנשים אנוכיים שאת הילדים שלהם מוכנים להקריב, איך הם ישנים בלילה תגידו לי? ממש חוצפנים, הורסים עכשיו את ניצנים בשבילם, משלמים להם יאמבה כסף והם עושים בלאגן, מישו צריך ללמד אותם לשבת בשקט לשתוק כי הם סתם עושים בלאגן. ובאמת הקטע עם הסרטים דפוק, עכשיו כל פעם שאני לובשת כתום אומרים לי "האא את נגד ההתנתקות", לא במקום
מצטרת לשמוע שאת כל כך קרובה למחבלים
תיהי זהירה ושיהיה רק טוב

RoCk StaR 1

New member
אוקי,

דבר ראשון מסכימה איתך בכל מילה, דבר שני אני לא עד כדי כך קרובה למחבלים, אני גרה בכפר-ורדים גליל יחסית קרוב לגבול, קראתי עכשיו שוב את מה שכתבתי וזה יצא כאילו אני אומרת שאני ממש בסכנה תמידית אומשו כזה וממש לא, פשוט נגיד פעם כשהייתה התקופה שהחיזבאללה היו "פעילים" אז היו אומרים מדי פעם להכנס למקלטים ופעם אחת באמת ירו קטיושה על הכפר, ויש ישובים שיותר קרובים לגבול כמו נגיד שלומי ששם ילד נהרג מקטיושה נדמה לי, בקיצור, מה שניסיתי להגיד זה שאני מקווה שלא יתחילו עכשיו חילופי אש עם החיזבאללה.

Unaffected

New member
ואממ..

"היום הייתי בכיכר רבין כמה אירוני שיצחק רבין נרצח בכיכר רבין " אמ.ברור.

למעלה