שאלה

asix17

New member
שאלה

מי שהוא פה שיחק במשחק שלהם(אבירי הרפובליקה)?

KingpinEX

New member
המשחק שלהם?

מי זה הם? בכל מקרה הרבה שיחקו באבירי הריפולבליקה העתיקה.

the sith

New member
אני חרשתי על זה

ויותר מידי חח טחנתי את הסיפור לאבק כבר עד שהיה נמאס לי של 1 ו2.

the sith

New member
../images/Emo6.gif לא שמתי לב שגם לך יש את זה!

אז אני ישנה.

asix17

New member
טוב

אני חרשתי אליו את 1 ואת 2 קצת יותר מדי באחד ושתיים הפכתי את כולם לג'דיי

the sith

New member
לא אהבתי כל כך את ג'די אקאדמי

העלילה לא מי יודע מה העלילה של אוטקאסט הרבה יותר טובה וגם היה משהו באוטקאסט שעשה אותו כל כך הרבה יותר טוב מאקאדמי לא יודע אקאדמי לא שינה לי כלום..חוץ מזה שהם הוסיפו חרבות..

the Sithari

New member
ג'דיי אקדמי משחק מעולה

מבחינת עלילה אאוטקאסט לוקח בגדול אבל מבחינת ממשק וקרבות אאוטקאסט קצת לוקה בחסר ואקדמי מצוין

asix17

New member
כן

כן,עם החייל הזה שאתה מציל בהתחלה במכרה אתה צריך לדבר איתו הרבה עד שהוא סומך עליך הרבה אז תשאל אותו על העבר שלו ועד שהוא יגיד לך שהוא הרג ג'דיי במלחמה תסלח לו ותמשיך לדבר איתו. עם זאת עם השיער הלבן איתה אתה צריך להמשיך לסיים את האימון שלה ואז תשאל על אמא שלה אחרי זה לך לזקנה תדבר איתה תשאל אותו על זאת עם השיער הלבן אחרי זה תחזור לזאת עם השיער הלבן תדבר איתה תגיד לה שאמא שלה הייתה ג'דיי אחרי שהיא תדבר תסיים לדבר איתך תשאל אותה עם היא רוצה שתלמד אותה עם היא סומכת עלייך היא תגיד כן ואז תבחר איזה סוג ג'דיי אתה רוצה שהיא תיהיה. עם שכירת החרב שאתה לוקח בנאר שדה(כוכב) איתה אתה צריך שגם היא תסמוך עליך ואז תשאל על המשפחה שלה אחרי שהיא תדבר יהיה לך את האופציה להציא לה שתלמד אותה להיות ג'דיי עם היא סומכת עלייך מספיק אז היא תסכים עם לא אז אתה צריך שהיא תסמוך עליך עוד. עם המנדולוריון ועם באו דור(זה עם היד המוזרה שלו) אי אפשר. נראה שזה הכול עם פיספסתי משהו תגיד לי,ועם לא הבנתה משהו תגיד לי גם אני יסביר לך,זה הכול.

the sith

New member
דווקא את באו דור אפשר להפוך

לג'די רק צריך טונה של נקודות השפעה עליו וזה די מעצבן. ממילא לא צריך אותו בתור ג'די לדעתי יש מספיק ג'דים שאתה הופך בחבורה שלך בשביל לעשות מועצת ג'די חדשה באיזה כוכב.

Dehlofoz

New member
שמעתי שפוגשים את ראבן בKOTOR2?

או שרק את החיזיון שלו במקדש?

למעלה