שאלה! מי יהיה כאן בהופעה של הראל והטי וי דאנס ביום חמישי?!?...
E eladdd1 New member 28/6/05 #3 מממממממממ נתחחיל עם זה שזה זכר! דבר שני, חחח אין לי מושג בכלל באמת איזה הופעה זאת אבל בטוח בטוח יש הופעה של סקעת יחד עם הטי וי דאנס.... אני רק לא ידוע איפה זה... עוד שאלה מישו מכיר פה את הטי וי דאנס??...
מממממממממ נתחחיל עם זה שזה זכר! דבר שני, חחח אין לי מושג בכלל באמת איזה הופעה זאת אבל בטוח בטוח יש הופעה של סקעת יחד עם הטי וי דאנס.... אני רק לא ידוע איפה זה... עוד שאלה מישו מכיר פה את הטי וי דאנס??...
I i love skat New member 28/6/05 #4 אה..סליחה..לא שמתי לב לכינוי.. ובאמת..מה זה הטי וי דאנס? ואני לא שמעתי על שום הופעה!!
E eladdd1 New member 28/6/05 #5 ככה! תבדקי איפה יש הופעה, תבואיי..חח טי וי דאנס זאת הלהקה שהשתתפה בפסטיגל!!.
A aNaTi 17 New member 28/6/05 #7 נצל"ש.... מתי הראלי מופיע בקרוב?? אמרו משהו עם הסתדרות המורים... אממ מישהו יודע? איפה ומתי??? תודה
A ayaliar Well-known member 28/6/05 #8 במימדיון ב-3.7 וב-6.7 אם אני לא טועה. ומתישהו גם בשפיים יש פרטים יותר מדוייקים באתר הרשמי
A aNaTi 17 New member 28/6/05 #12 למרות שזאת אותה ההופעה שהייתה בסופרלנד.. והייתי בה אני ממש רוצה לראות את הראלי.. מזמן לא ראיתי אותו