שאלה מי זה פאול מהסקיט של אנקור?
G galileho New member 28/6/05 #2 ../images/Emo45.gifמצטרפת לשאלה והוא לא היה רק באנקור אם אנלא טועה...
F FuCkInG C r A z Y New member 28/6/05 #6 ../images/Emo6.gif חחח איך זה הצחיק אותי עכשיו פול רוזנברג(=יהודי) חח כאילו זה כל מה שהוא חח טוב עזבי אני מבינה ת'עצמי
../images/Emo6.gif חחח איך זה הצחיק אותי עכשיו פול רוזנברג(=יהודי) חח כאילו זה כל מה שהוא חח טוב עזבי אני מבינה ת'עצמי
S Shit On You New member 28/6/05 #11 ששש... שוש... ששש.. שוש... עזבו אני במצב כפית אני במצב כפית כל כך הרבה זמן שאני כבר כף (אני מה זה לא מצחיק...)
ששש... שוש... ששש.. שוש... עזבו אני במצב כפית אני במצב כפית כל כך הרבה זמן שאני כבר כף (אני מה זה לא מצחיק...)
A angela12 New member 28/6/05 #12 יש לי שיטה לבחון אם את באמת במצב כפית... אז עדי את שומעת? סכו"ם!!! [אם את במצב כפית הרגע נקרעת מצחוק]
יש לי שיטה לבחון אם את באמת במצב כפית... אז עדי את שומעת? סכו"ם!!! [אם את במצב כפית הרגע נקרעת מצחוק]
F FuCkInG C r A z Y New member 28/6/05 #17 אה אוקי חחח לא הבנתי מקודם למה אמרת עדי כבר חשבתי שלא ידעת מי אני
ל לינקנית New member 28/6/05 #14 חחחחחחח יובל אמרתי לך.... הוא אמר לי אני במצב כפיות עם בן דוד שלי חחחחחחחחחח ואני נפלתי מצחוק ממממ אנלא חושבת שכדי שאני יספר למה אופס יובל אני אוכלת אותך או איתך לאורחת ערב מצטערת שניה שניה אני יקח כפית אחרת
חחחחחחח יובל אמרתי לך.... הוא אמר לי אני במצב כפיות עם בן דוד שלי חחחחחחחחחח ואני נפלתי מצחוק ממממ אנלא חושבת שכדי שאני יספר למה אופס יובל אני אוכלת אותך או איתך לאורחת ערב מצטערת שניה שניה אני יקח כפית אחרת
F FuCkInG C r A z Y New member 28/6/05 #15 חחחחח דווקא אותי זה הצחיק.... טוב נו אבל אותי הכול מצחיק אז אני לא ובייקטיבית. =P