שאלה

elwis

New member
שאלה

לפני שלוש שנים הייתי נוסע על רולרבליידס ומאז הפסקתי אין לי מושג למה בטח היה משהו אחר לעשות. ואז לפני חודש בערך התחלתי ללמד את אחותי לנסוע עליהם ופשוט נדלקתי ועכשיו יש לי את החשק לנסוע על רולר אבל מה? גיליתי שהרולר הישן קטן עלי אז החלטתי שאני צריך רולר חדש ובדיוק עוד שבועיים אני טס לארה"ב אז כנראה אני אקנה שם אבל אין לי ממש מושג בבחירת הרולר המתאים. אז מה אתם ממליצים? מה כדאי לבדוק לפני הקנייה? ואני לא ממש צריך מהירות או לעשות טריקים אלא סתם לנסוע בכביש. תודה מראש.

masterform

New member
תשובות בגדול...

קודם כל, הסיפור שלך די דומה לשלי, הייתי מחליק שנים, הפסקתי ל 7-8 שנים, חזרתי ועכשיו אני מאושר. אתה צריך להשקיע כסף ולא לקנות את הדברים הפשוטים שעולים 400 ש"ח, זה מה שאני עשיתי... זה היה כמו לקמט את הכסף ולזרוק אותו לפח
תקנה משהו רציני. אני קניתי לאחרונה K2 Exo 6.0 ואני מאד מאד מרוצה מהם. כשאתה הולך לקנות רולר אתה חייב לבדוק שהם נוחים (כמובן) והכי הכי חשוב - מחזיקים את הרגל טוב
אל תתן למוכרים לפתות אותך לקנות מידות גדולות, בד"כ רולר יותר קטן מהמידה של הנעל ב- 0.5-1.5 מידות. בהצלחה.

elwis

New member
זה משנה איז שנה? כי ..

.. באינטרנט ראיתי שיש דגמים יותר ישנים בשנתיים שלוש והם יכולים לעלות חצי מהמחיר של דגם משנת 2005.

למעלה