שאלה

FaithNoMore

New member
שאלה

שלום חברי וחברות פורום יקרים - תתחדשו על הפורום הנהדר, it was long over do
רציתי לשאול אם יש משהו מכם\ן שמתכוון לנסוע להופעה של טורי באיסטנבול ב10.7 - אני אישית הולכת להיות שם וחשבתי אולי להפגש עם כמה חברה'... מה אתם אומרים?

oritle24

New member
ההופעה

יאללה בכיף אני גם נוסעת ב-10 ליולי מתי הטיסה שלך ובאיזו מלון תהיי?

FaithNoMore

New member
../images/Emo13.gif

אני נוסעת ב-9 בלילה. שם המלון לא זכור לי - רק זכור לי שהוא בעיר החדשה. איפה המקומות שלך באולם? אני בבלוק E שהוא די נידח לפי הבנתי (זה נגרם בגלל עיקובים מאולצים) אבל אני מתכוונת לרדת למטה ולשבת ליד הבמה...

oritle24

New member
מקומות בהופעה

אני בבלוק D, שורה 20 כסאות 14-15,זה מצד שמאל של הבמה. אפשר לעבור קדימה? הבנתי שרק בסוף אפשר,במהלך ההופעה זה חסום אבל הלוואי...

FaithNoMore

New member
גם אני משמאל...

רק בטח מעלייך... מאיפה הבנת שזה חסום? ביררת על הנושא?

oritle24

New member
לא ממש חסום

פשוט יש מאבטחים, הבנתי מאנשים שהיו בהופעות קודמות , אבל אי אפשר לדעת בוודאות, בכל מקום האבטחה שונה.

FaithNoMore

New member
תכלס'

אם יש מאבטחים זה לא מונע לשבת מול הבמה (נראה לי) זה ר מונע מלעלות עליה... האנשים שדיברת איתם ניסו להתקרב ולשבת ולא נתנו להם?

FaithNoMore

New member
עוד משהו חשוב

את חושבת שכדאי להביא מצלמה? אני מאד רוצה לצלם אבל ברוב המקומות לא נותנים ואפילו ממש דופקים אותך: בהופעה של אלאניס הכריחו אותי לחזור לאוטו כשבדקו אותי בכניסה וככה פיספסתי את סופרגראס (למזלי ראיתי אותם יום אחרי חינם בטאוור רקורדס :) ), אני גם מכירה משהיא שצילמה בהופעה של פול מקארטני והעיפו אותה משם לכל הרוחות (זה היה ממש קרוב לתחילת ההופעה!!!).

oritle24

New member
מצלמה

אני מביאה, פשוט אני אסתיר אותה בתיק ואנסה לצלם וידאו כדי שלא יראו את הפלאש ובכלל,מההופעה שלה יפנו רק את הגופה שלי :) לגבי הישיבה ליד הבמה, זה מקומות ישיבה מסומנים ,לכן אי אפשר לעמוד ליד הבמה וזה נשמע הגיוני, אבל שוב, אני מקווה שאת צודקת ונוכל לעמוד ולראות אותה מקרוב

I Was Hoping

New member
לגבי מצלמות

אין יותר מדי שליטה על זה באופן כללי, כי אנשים מצלמים היום גם עם הסלולריים שלהם, אז זה הרבה יותר מסובך. בגרמניה למשל, לא בודקים תיקים בכלל באף הופעה, אז זה אפשרי. תכבי את הפלאש ותבדקי שאין סדרנים בסביבה.

adisho

New member
הופעה בתורכיה

שלום לכל הנוסעות לתורכיה! אתן יודעות אם טורי תיתן הופעה באורך מלא או שכחלק מהפסטיבל היא תשיר רק כמה מילים?

oritle24

New member
אורך מלא,לטובתם

נראה לי שבאורך מלא כי היא היחידה שמופיעה באותו יום

adisho

New member
כרטיסים להופעה

בנות יקרות יש לכן מושג איך משיגים כרטיסים? כמה זה עולה?

oritle24

New member
כרטיסים

הכרטיסים נגמרו אבל פורסם באתר של הפסטיבל שימכרו כרטיסים בעמידה רבע שעה לפני המופע. אני קניתי כרטיס במחיר של 90 לירות טורקיות- בערך 280 שקל. תנסה בפורום באתר "הייד פארק" ,נראה לי שמישהו שם מוכר כרטיסים בהצלחה!

FaithNoMore

New member
כרטיסים בעמידה בסוף?

נראה לי מקום ענק... אנחנו צריכות לקבוע להפגש - אני אדבר איתך במסרים :)

למעלה