שאלה...

solace

New member
שאלה...

שלום לכולם! אני חדשה בפורום, ואני לא יודעת אם כבר דיברתם על הנושא, אז אם כן- סליחה מראש: מאז שקראתי את הספר הרביעי אני חושבת על זה ולא מגיעה למסקנה- אחרי שהארי מספר לדמבלדור שעכשיו לורד וולדמורט יכול לגעת בו בלי להיפגע, כתוב שלרגע קצר הארי חשב שהוא ראה משהו כמו חדוות ניצחון בעיניו של דמבלדור (עמוד 627 בעברית). מה זה אמור להביע? הרי זה לא היה נכתב אם לא הייתה לזה משמעות כלשהי- אבל מה בדיוק? דמבלדור הוא בעצם רשע? יש שם איזה גורם שיביא למפלה של וולדמורט? מה? עד עכשיו לא נתקלתי בהסבר מספק, ולמרות שיכול להיות שאין כזה, או שעדיין אין כזה, ונצטרך פשוט לחכות להמשך הסדרה- הייתי רוצה לשמוע עוד דעות על הנושא... ##&& אתה יכול להביא סוס אל השוקת, אבל אם הצלחת לגרום לו לצוף על גבו- הרי שבכך השגת משהו...&&##

LuNaTiC

New member
שלום לך!

אכן... כבר נערכו דיונים בעניין:) והמסקנה היא - שאין! חחחחח האם דמבלידור שלנו הוא בעצם עובד למען הצד האפל? זאת לעולם לא נדע! טוב, כמובן שנדע, בספר החמישי, וכמובן שהסיכויים לכך שואפים לאפס.. אבל עדיין... רעיון חמוד לפאנפיקים! -ענבל-

LuNaTiC

New member
האמת ממש לא...

קונספירציה זה בכלל לא בעברית, דבר ראשון... קונספירציה זאת קנוניה, בעברית:) דבר שני - פאנפיק הוא בדיה של מעריצים. של כל דבר.. בין אם זה ספר או סרט או סדרה או זמר... וזה ממש כיף ונחמד:))) -ענבל-

טעות גדולה בידייך!

אכן שאלו את ג`יי קיי מה פשר חדוות הניצחון והאם דמבי שלנו רשע, והיא ענתה שדמבלדור אינו רשע, ורק עתיד נגלה מה פשר חדוות הניצחון! לפי דעתי דמבלדור שמח בגלל משהו שהארי סיפר לו והוא חשב שעל פי זה הם יכולים להביס את וולדמורט... s@me @ne

turki

New member
כמו שטענתי בדיון המקורי שנערך בנושא

דמלדור לא שייך לצד האפל its all a part of his master plan שאותה אפשר רק לנחש... הבאתי גם טיעונים דיי משכנעים.... אבל שכחתי אותם ואין לי כוח לכתוב חדשים (בחור חרוץ שכמותי :))

SoreK

New member
שלום לכולם!!!

שלום גם אני חדש פה... ובקשר להודעה אני חושב שזה בגלל שדמבלדור חשב שמשהו גרוע יעבור מהארי לוולדמורט כמו הבעיה עם הסוהרסונים או משהו כזה.

Lady_Voldemort

New member
שלום לכל החדשים פה

צצים כמו``פטריות אחריי הגשם`` ``ופטריות רעל קטנטנות וא הא הא הא`` פילדנדרום החורש/מכשפות [הלורד מיצי שולט!

אני לא פטריה! במיוחד לא רעל!

אחרי שהצעתי ללונה לתרגם את זה, את קוראת לי פטרית רעל? לא יפה!

Lady_Voldemort

New member
זה יה ציטוט!משיר שאני אישית אוהבת

ואם את רוצ האני יכתוב לך את כל המילים של השיר... אני משועממת אנחנו אוהבים אותך אורה הלךורד מיצי שלוט תמותו,תודה.

Nagini Potter

New member
שאלה

``אתה יכול להביא סוס אל השוקת, אבל אם הצלחת לגרום לו לצוף על גבו - הרי שבכך השגת משהו...`..... זה ציטוט מאיזשהו ספר או שאת המצאת? Nagini Potter

solace

New member
זה סוג של ציטוט...

קראתי את זה בקובץ כלשהו של חוקי מרפי, דומיו וממשיכיו. זה מין עיוות ביזארי למשפט הידוע :"אתה יכול להיא סוס אל השוקת,אבל אתה לא יכול להכריח אותו לשתות" או משהו כזה... הציטוט המעוות הוא כל כך תמוה שוא נתקע לי בראש- אני פשוט מתה עליו...

Nagini Potter

New member
אותי זה קרע מצחוק......

בגלל שקל להצחיק אותי ואני מכירה את הפתגם המקורי, אז ציפיתי שיכריחו את הסוס לישתות ופתאום הוא צף על הגב...... אני הולכת לזכור את המשפט הזה ולהגיד אותו בכל הזדמנות אפשרית! הא הא הא *צחוק מרושע\מטורף* Nagini Potter

פגעסוס

Well-known member
העליתי כאן פעם סברה...

שחדוות הנצחון נעשתה מהסיבה ש... בספר הראשון ``זה שאין לאמר את שמו`` שתה דם של חד קרן.... בספר הרביעי הוא ערבב את הדם שלו עם הדם של הארי (שהיה עם ההגנה של לילי). יתכן ודמבלדור יודע על איזושהי ריאקציה בין שני המקרים. יתכן וקללת החד קרן וההגנה של לילי יצרו משהו שיביס את ``זה שאין לאמר את שמו``.

LuNaTiC

New member
*משתחווה בפני פגעסוס*

הערכתי גדלה מיום ליום.... אתה ראוי למועדון מעריצים עם כל התאוריות האלה. המפ. -ענבל-

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סליחה. זה לא נחמד לגרום לאנשים להסמיק ^_^. בעצם כן. אבל אני רצינית.. אהם.. *מסתירה חיוך*

למעלה