שאלה

vs20046

New member
שאלה

היי לכולם, אני חדשה בפורום וגם אני מתה על אי.אר וחושבת שהיא הסדרה הכי מעולה שיש. לאחרונה צפיתי בפרקים די ישנים בערוץ הולמרק, בכל יום ב-22:00 אבל פתאום הפסיקו לשדר אותם... מישהו יודע מה קרה והאם יחזרו לשדר את אי.אר בהולמרק מתישהו?

נועה167

New member
אה לא עניתי חח

העונה נגמרה לכן הפסיקו לשדר. ואמ נראה לי הם מתחילים לשדר שוב את עונה 1 מתישהו לא? כתוב איפשהו בשרשורים קודמים, תסתכלי.

er 4ever

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני נופר
ואת צודקת ב-100%: אי אר היא הסדרה הכי טובה שיש
ולשאלתך, הפסיקו לשדר את העונה (ה-3) שהייתה בהולמרק כי היא נגמרה
ימשיכו לשדר את אי אר בהולמרק, רק לא ידוע עדיין מתי ואיזה עונה, כל מקור אומר משהו אחר
בכל מקרה- יש עוד 4 פרקים לעונה ה-9 שמשודרת בערוץ 10 כל יום שבת בסביבות 18:00 (תעקבי במדריך שידורים). מקווה שעזרתי
ושוב, ברוכה הבאה... את מוזמנת להציג את עצמך

vs20046

New member
תודה

היי לכולם, באמת לא הצגתי את עצמי. קוראים לי ורד, אני סטודנטית לפסיכולוגיה - סוף שנה ב'. בשעות הפנאי המעטות שלי התענגתי על פרקים של אי.אר. היה כל כך כיף לצפות בפרק כל יום, ממש חיכיתי לזה ואז... פתאום באמצע האקשן (התינוק של בנטון בדיוק נולד...) החצופים האלה הורידו את הסדרה בלי להגיד כלום. התקשרתי אל "יס" והתלוננתי על כך, הם טוענים לחפותם. בכל מקרה, המון תודה - נופר, על קבלת הפנים החמימה נראה אחלה פורום. אתם מוזמנים לשלוח לי הודעות ורד :)

er 4ever

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואין בעד מה
העונה ה-3 היא העונה הראשונה שאת רואה

vs20046

New member
...

ראיתי לפני זה פרקים פה ושם אבל אף פעם לא באופן סדיר לעונה הזאת ממש התמכרתי...

er 4ever

New member
את זוכרת איזה פרקים ראית../images/Emo35.gif

סתם מעניין
ובת כמה את

vs20046

New member
תשובה

אני לא ממש זוכרת איזה פרקים ראיתי, זה היה די ממזמן ואני בת 22

er 4ever

New member
טוב, העיקר שהגעת למקום הנכון../images/Emo9.gif

את מוזמנת להצביע ב'חוליה החלשה' ולהציע סיסמא בשרשור החדש שפתחתי... תעברי קצת על הפורום ותתעדכני במה שקורה פה
אם יש לך שאלות אני כאן
תהני

shiraro

New member
carol: I can't remember a time when

I didn't love him היא באמת אמרה את זה? מתי?

נועה167

New member
אממ

אמנם יש לי את זה בחתימה אבל לא יודעת בדיוק מתי היא אמרה את זה!! יש מצב שהיא אמרה את זה ללוקה לפני שעזבה את הסידרה אבל לא בטוחה..

nWkobi

New member
ברוכה הבאה ורד! ../images/Emo24.gif

נעים מאד,אני קובי
בן 21,וסטודנט שנה ב' ואחרונה של הנדסאי תוכנה.

למעלה