שאלה

redox

New member
שאלה

בפרק האחרון של אטלנטיס, דיברו על כך שלחייג לכדוה"א אפשר רק מעיר הקדמונים, ושאם יהיה צורך ישמידו את אטלנטיס. אני מניח שהכוונה היא שצריך המון אנרגיה וזה רק zpm יכול לתת. אבל האם יש מניעה שה-wraith יוכלו גם לחייג אם יחברו מקור אנרגיה? או שהעניין תלוי ב- DHD? לקדמונים ובכדוה"א יש DHD שמאפשר זאת ו-DHD רגיל לא מאפשר זאת?

Echelon

New member
עד כמה שאני יודע - DHD.

למרות שזה מעלה כמה תהיות, איך אוניל הצליח להתקשר דווקא לעולם של האסגרד באידה אם אני זוכר נכון.

DNile

New member
אותי יותר מעניין,

איך זה שאף פעם לא ראינו שהריית' ניסו להתקשר לאטלנטיס, אבל נתקלו בקשתית.

darkndok

New member
הם לא רוצים את השער באטלנטיס

הם רוצים את העיר עצמה. היא ספינה בין גלקטית.

Hakarpad

New member
התשובה פשוטה...

כאמור בשער רגיל ישנם כ39 גליפים המייצגים מערכות כוכבים שונות... וכנ"ל נמצאים גליפים על הDHD. בכל אופן בגלקסיית פגאסוס ישנו רק שער אחד - זה הנמצא באטלנטיס בו אפשר למצוא את הגליף המזכיר את הצורה של האות A המייצג את הטאורי - כדור הארץ. ולכן רק דרך השער הזה אפשר להגיע לכדור הארץ. הדבר מוסבר בפרק הראשון אם אינני טועה...

lenin972

New member
גאון, אתה פשוט גאון ../images/Emo45.gif

איך אני לא שם לב לדברים האלה?

GoldenEye2015

New member
לא בדיוק../images/Emo58.gif1x9

בפרק Home נדמה לי,מוסבר שרק בשער של אטלנטיס יש קריסטל שמיני שמאפשר לשברון השמיני להינעל.כשמעבירים את הקריסטל לשער אחר אפשר לחייג מהשער הזה לכדוה"א.

subatoi

New member
רק בעיר "שלנו" יש את הסמל הזה?

מתי זה נאמר בדיוק? אני דווקא הייתי עד היום תחת הרושם שאי-אפשר לחייג בגלל שצריך המון אנרגיה, ואין להם "בטריה" מלאה עדיין. זה לא נכון?

lenin972

New member
הם באמת לא יכולים לחייג כי אין

מספיק אנרגיה, אבל גם כשתהייה מספיק אנרגיה אפשר יהיה לחייג לגלקסיה שלנו רק מהשער של אטלנטיס

subatoi

New member
משום מה לא זכרתי שאמרו את זה.

מעניין מתי אמרו את זה

ענבץ בץ

New member
האמת היא שאני אפעם לא ממש הבנתי למה

הם לא יכולים לחייג הביתה בהתחלה זה היה בגלל האנרגיה אבל אז העיר עלתה עלפני השטח והיה פרק לא מזמנן שהם אמרו שהם יכולים כיביכול לצלצל הביתה אבל הם לא ולא ממש הבנתי תסיבה הרי יש להם את האנרגיה ויש להם את ה זי פי אם... תסבירו לי...

הלדין

New member
נראה לי שהתשובה לכך היא...

שיחידות הינ"א של אטלנטיס מרוקנות. אטלנטיס עובדת כרגע על מקורות הכח הרגילים שלה ובצמצום רב. שדר הביתה ירוקן את כל האנרגיה מהעיר בשלב זה. עדיף לחכות עד שהצוותים ימצאו יחידת ינ"א באחד מכוכבי הלכת בגלקסיה.

burhtk1

New member
שאלה אחרת

איך הקדמונים בנו Z.P.M? יכול להיות שקיים מכשיר שמייצר אותם? ואם כך,, יכול להיות שבעיר עצמה יהיו Z.P.Mים שמורים/ מכשיר שבונה אותם.. לא?

subatoi

New member
מעניין...

אולי זה כמו בטריות נטענות, שרק צריך לטעון? בכל מקרה, תהייה מענינת

darkndok

New member
כן...

חייב להיות באטלנטיס מכשיר כזה. ככל שיותר חושבים על זה אז יותר מבינים שיש אי שםבאטלנטיס מכשיר שמייצר ZPM. אלא אם כן לא מכשירים מייצרים אותם, אבל זה לא סביר. עכשיו אפשר רק לחכות שימצאו מכשיר כזה. וזה לא אומר שהם ינצחו את הריית', אבל הם יוכלו להחזיר מלחמה.

lenin972

New member
יכול להיות שזה ../images/Emo58.gif אני לא בטוח

אני לא זוכר באיזה שלב אבל אומרים שם שבמאגר הנתונים של העיר כתוב את כל הידע של הקדמונים (מה שאומר שגם איך לבנות ZPM). מה שנשאר עכשיו זה לפענח את זה, לא הכי קל בעולם.

למעלה