שאלה?????????????

747 400

New member
שאלה?????????????

האם חברת אליטליה חברה טובה? אני מתקון לשרות במטוס האוכל בטיסה והמושבים במטוס. אשמח אים תענו לי. ו

mike1551

New member
טסתי איתם לפני חודשיים לרומא

השירות, האוכל והמושבים במטוס טובים. לא נופלים ברמתם מחברות טיסה אחרות. מה שכן, יש להם תמיד נטייה לצאת באיחור. כשיצאנו מתל אביב המראנו באיחור של חצי שעה. חזרה מרומא יצאנו באיחור של שעה. וישנם עוד הרבה דוגמאות לאיחורים שלהם.

e dor

New member
איחור בהמראה זה לא בהכרח איחור

בנחיתה. למשל אלעל - כל המראה שלהם (שעד היום הסתכלתי עליה ONLINE או הייתי בתוכה) מאחרת אבל בנחיתה הם קצת מקדימים או מדייקים - כנראה בחישוב זמן טיסה מוסיפים איחור קטן.

בדיוק...

זאת לא הבעיה, אם האיחור הוא בגדר הנורמה, הם שמים קצת יותר "גז" ומדביקים את הפער...

YHS

New member
בכלל לא.

במטוס לא "שמים יותר גז" וטסים יותר מהר. המטוס טס על פי גרפי ביצועים. המצב של המנוע נקבע על פי אופן הטיסה. בטיסה מסוג זה טסים על פי "טיסת טווח". כלומר ביצועים שיתנו מקסימום טווח למינימום דלק. כל השאר תלוי במזג האוויר. כדאי לציין שהזמן המוגדר כ"זמן", הוא זמן "סגירת דלתות" ולא זמן המראה. בכל מקרה, נתוני החברה לא מתחייבים ל"זמן נחיתה" אלא לזמן "סגירת דלתות" בלבד. אם עומדים בזה או לא, זו כבר שאלה אחרת.

gilgor

New member
כמובן שחוץ מאיחור

על הקרקע כמו נוסע שמאחר או תקלה במטוס יש גם איחורים של "פקקי אוויר" והגעה לפני הזמן לסלוטים בשדות תעופה גדולים(סכיפול, היטרו) מה שגרום לריתוקים באוויר.. כמובן שיש את גרום מזג האוויר שהוא כבר פורס מאג`ור ואין מה לעשות בנידון.

e dor

New member
כן, אבל כנוסע לא משנה לך אם תמריא

ב-10 או ב-10:30 אם הנחיתה תשאר באותו הזמן בדיוק. ומבחינת החברות אכן לא נותנים יותר גז, פשוט נותנים זמן עם קצת אקסטרה - טיסה לאמסטרדם היא לא 5 שעות בדיוק, וטיסה לאילת בבואינג היא לא 40 דקות. במקרה של איחור רציני במקרה של תקלה וכיו"ב, לפי מה שאמרו פה בעבר אנשים מבינים בתחום - מוסיפים דלק ומקצרים נתיבים. במקרה של איחור "סטנדרטי" וקצר יחסית, לא מקצרים נתיבים לפי מה שידוע לי.

YHS

New member
תעשה לי טובה

אם אתה לא יודע אל תטעה אנשים. לא "מקצרים נתיבים". חברות התעופה עובדות כדי להרויח. אם היו נתיבים קצאים יותר, היו טסים אותם. לא משנים נתיבים בזמן סגירת דלתות כי "נוסע איחר". מוגש מירשה לטיסה ולא משנים אותו ברגע האחרון.

למעלה