שאלה

dodio

New member
שאלה

שלום אני חדש בפורום. הורדתי את ארבעת סרטי cky את הסדרות: ווילד בויז, ויוה לה באם הקורעת וג'קאס כמובן. את הסרט ג'קאס ואת הסרט של באם -האגרד. רציתי לשאול האם יש עוד סדרות או סרטים שמישהו או כמה מחבורת ג'קאס מופיע או מופיעים בו, במיוחד באם מרג'רה הקורע.

bobby6killer

New member
תוריד את 3 העונות של ויוה לה באם

ואת כל העונות של ג'קאס ואז שתסיים לראוות הכל תבוא ותשאל בסדר?

k i r k

New member
יש גם

את סרטי steve o, אם אני לא טועה, איזה 3 סרטים בערך.

dodio

New member
אני יודע..

ראיתי את : השניפ המוקדמות, אל תנסו את זה בבית ואת הסרט הכולל. מישהו יודע מתי העונה החמישית של ויוה לה באם מתחילה?

Gulashuq

New member
מה יש לכולם מבאם?!?

כולם מושפעים ממנו הוא ממוסכר ילדים קטנים בשכונה שלי נכנסים בתחנות אוטובוסים ועוים לי הנה אנחנו באם מרג'רה. באם מרג'רה הוא כזה פוץ בועז אקינו ברמה שלו שיפרוש כבר וזהוא הוא כל החיים שלו מרביץ להורים שלו וכל סרט סקייט שיצא כמו הסרט של אלמנט בקטעים מסי קיי וואי מה הוא לא יכול לצאת החוצה עם כמה צלמים לאיזה יום ולצלם קטעים חדשים? הוא לא יכול כי אין לו רמה. בקיצור שונא אותו ואת כל הטים שלו ג'קאסס כבר לא קורע יותר גם לא סי קיי וואי הכל משעמם הסרט היחיד שהיה טוב זה CKY-LAND SPEED והלוואי הממוסכר הזה יקרה לו איזה משהוא רציני ולא נראה אותו. מוות לעשירים.

k i r k

New member
העונה החמישית

של VLB בארה"ב מתחילה ב-26 לחודש הזה Wildboyz מסיימים בקרוב את לצלם את העונה הרביעית, אז זה יוצא גם בקרוב. Gulashuq, אתה כלכך צודק. הבנות אוהבות אותו כי הוא נראה טוב (ורק בגלל זה!) והבנים בגלל שהם חושבים שהוא מאגניב. VLB היא יכלה להיות תוכנית טובה אבל התוכנית הזאת כולה scripted, לא כיף לראות את זה כשאתה יודע שכל מילה שם לקחה תכנון של שעות. CKY Landspeed היה נחמד, בשאר היה יותר מדי סקייטבורד. גם בכל סרט\פרק הוא מרביץ לפיל. התוכנית שלו פשוט בנויה מיסודה על מכות לפיל. בפרק האחרון של העונה השלישית של Wildboyz, כריס אמר בסוף משהו כזה "i dont know about you but im gonna watch vlb. i wonder what he will do to his parents next" מעאפנים נמאסתם!

dodio

New member
תגובה ל2 ההודעות

VLB היא אחת הסדרות המצחיקות ביותר שיש, היא הרבה יותר מצחיקה לדעתי מג'קאס שהתחילה את הכל ומווילד בויז. אני לא מעריץ אף אחד, אני נקרע מקטעים של באם וחברים שלו (ריאן דאן,ראב וכולם). לא השוותי אותה לסדרות סיטקום ענקיות כמו סיינפלד ונשואים פלוס וגם קשה להשוות אותה לז'נר הריאלטי מכיוון שרוב התוכנית מבויימת אבל בכל זאת זה מצחיק ואני נהנה לראות את זה , בדיוק כמו wwe ו kirk - תודה על המידע.

omni96

New member
אפשר להפסיק להיות אומואים?

ג'קאס לא התחילה את הכל סיקיוואי היה לפני וזה היה באמת טוב ג'קאס הרסו וכשבאם חזר עם VLB אז שוב היה כיף לראות תשטויות שהוא עושה הוא התחיל את הכל...ובימוי זה חלק גדול מכל הג'קאס הזה מה שהוא עושה מצויין...

Gulashuq

New member
סוף סוף משהוא נורמלי!!!

באם שיפרוש מכל הקריירה שלו זהוא כולם מושפעים ממנו.

מה זאת אומרת לפרוש...?????????

באם ממש טוב בדברים שהוא עושה שלא לדבר על היופי ועל הסקסיות שהוא מוסיף לתוכניות שלו

k i r k

New member
:|

"הבנות אוהבות אותו כי הוא נראה טוב (ורק בגלל זה!)" לפני 6 פוסטים אמרתי לכם

Green mnm

New member
מסכימה איתך

הוא אכן שווה לא מעורער שהייתי נותנת לו לבצע בי מעשים מגונים בציבור, אבל התוכנית נהיית פלצנית, אפילו שהוא המלך של הכל.

barboshkiss

New member
נכון חחח

הוא נראה ממש טוב
אבל בג'קאסס שהוא עושה יש פי מיליון יותר טובים ממנו בזה

SAMAR

New member
נמ...

לדעתי הוא לא שווה, הוא יפה אבל לא שווה [כן יש הבדל!] ואת התוכנית VLB, כשאני כן רואה זה בגלל ברנדון כי הוא באמת מצליח להצחיק ולפלפל את העניינים... באם ממש טוב במה שהוא עושה, סקייט, לביים ולהציק לאנשים חפים מפשע, ואם זה מצחיק, או מגעיל, אז למה לו לפרוש? וממה לפרוש? לפרוש מסקייט? מלהפיק תסדרה? תמיד יכנסו לחיים שלו והוא לא יעלם מהמודעות....כי זה באם...

למעלה