שאלה

pixilated

New member
שאלה

שלום שמי מיכל רציתי לדעת ,מה הם המאפיינים לדיסלקסציה? הנני מעונינת לעבור איבחון כיוון שאני חוששת שיש לי ליקוי למידה קטן: א).יש לי שגיעות כתיב ב).לפעמים אני יכולה לקרוא משפט שבע פעמים ועדיין לא להבין אותו ג).לוקח לי המון זמן להתרכז ולקרוא חומר מסוים ואחרי שאני כבר נכנסת לזה,אני מאבדת בקלות את הריכוז וקשה לי נורא להתרכז שוב. הבנתי שאיבחון לדיסלקטציה הוא לא זול ולכן רציתי לברר אם למישהו יש מושג על מקום(זול)לאיבחון בירושלים. אשמח לקבל דגובות והצעות וכן לשמוע האם באמת אני צריכה לגשת לאיבחון. תודה ויום טוב

FOR THE LD

New member
לגבי מאפייני הדיסלקסיה

הייתי מציעה לך להוסיף את שאלתך לשרשור של ד"ר אילנה בן-דרור, שכן זהו תחום מומחיותה. השרשור בראש הדף.

zivadina

New member
בעיות קריאה ורכוז

למיכל שלום רב. העתקתי את שאלתך לשרשור לד"ר אילנה בן דרור. אני חושבת שכדאי לך לבחון גם את נושא הקשב שלך. אם בעיות הרכוז מופיעות גם במישורים שאינם קשורים לקריאה, ייתכן שיש לך הפרעת קשב ורכוז, אשר מוגדרת כקושי להתרכז במשימה פאסיבית, משעממת וחוזרת על עצמה. את מוזמנת לקרוא כאן על אפיוני ההפרעה במבוגרים, כולל אפיון "רשמי" לפי מדריך DSM-IV. מומלץ שתקראי את תשובתה של ד"ר אילנה בן דרור, ונשמח לענות על שאלות נוספות שלך.

pixilated

New member
ממש ממש

תודה זה עזר לי מאוד

למעלה