שאלה

שאלה

איפה אפשר ללכת לחגוג יומהולדת? ואני לא מתכוונת לקניון/באולינג/סרט אלא מקום פחות שיגרתי. יש לכם רעיונות?! תודה

חחחחחחחח

הייתי שם פעם זה ממש מסוכן ומשאיר סימנים אבל זה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וכן זה במושב אורה

כמה שאלות

איך אפשר להגיע לשם? כאילו ידוע אולי איזה קו אוטובוס שמגיע לשם? ואם באים עם קבוצה של איזה 7 איש אז עושים הנחה? והאם זה שווה את המאמץ לבוא לשם בכלל? מצטערת על כל השאלות

יוסדוס

New member
אמממממממ לא אהבתי ממש

מקום קטן ממש לשטח פייטנבול יקר ממש ולא משתלם ולא הם לא יעשו לך הנחה......אולי יוסיפו לך 10 ככדורים או משהו כזה

אפשר להגיע ברכב

7 אנשים זה לא מספיק לפי דעתי צריך לפחות 10 זה שווה את המאמץ עם זה מה שאת אוהבת זה מלחמה בכדורי צבע

לגבי הפיינטבול..

מישהו/מישהי יודעים מה הטלפון שלהם? וסליחה שאני נודניקית... אני פשוט רוצה שייצא יומהולדת מגניב ולא משעמם.

מצאתי!!!

זה הטלפון של הפיינטבול במושב אורה לכל המעוניין: 6428080 וזה כתובת האתר שלהם: http://www.paintballjerusalem.co.il אני מציאה שתשימו את זה בטאגליינס למקרה שאנשים נוספים ירצו לדעת פרטים על המקום...

bali

New member
מנהל
האוטובוסים שמגיעים להדסה עין כרם

מגיעים ממש קרוב למושב אורה. כדאי לברר איפה במושב נמצא הפיינטבול, זה יכול להיות עניין של 10 דקות הליכה מהאוטובוס. הקווים שמגיעים הם 19, 27, 27א', 42.

לא קשור לפיינטבול... שאלה...

מישהו/מישהי היו במרכז העיר שיש שם מקום שמיועד להחלקה על הקרח? אם כן זה כיף להיות שם??

יוסדוס

New member
אני אישית לא אהבתי

אין אווירה כיפית בכלל וגם מליקים שם על שעווה ולא על קרח

למעלה