שאלה

שאלה

אני בת 32 וסובלת מעקמת של 45 מעלות , ובעקבות זה יש לי כאבים במשך כל היום , היום הלכתי לכרופרכט פעם ראשונה , משום שהמליצו לי . הוא סובב לי את הראש עד ששמעתי תיק , אני פוחדת שהוא יכול לגרום לי לנזק האם זה נכון ללכת לכרופרכט במצבי?

AMI-101

New member
Chiropractors....

well, its a touchy question, I dont want to Dog another profession, there are whole web sites devoted to that הוא סובב לי את הראש עד ששמעתי תיק well, did it help, are you feeling better then if you turned your own neck? also, how fast was he moving your head to get it to "pop"? you may want to keep your neck and back from being manipulated if you have any osteoporetic issues, any prior fractures, also, ask your Doctor, he knows your case better then I OK Ami

מטיק וטק יוצא טיקטק....

יש פיזיותרפיסטים שתחום התמחותם הוא עקמת. אני ממליצה לך לחפש בקופת החולים שלך מישהו כזה. באופן כללי אני ממליצה תמיד לבדוק מה ההכשרה של מי שמטפל בך, לתאם ציפיות בין מטרות הטיפול שלך ושלו, להבין מה תוכנית הטיפול והרציונל שעומד מאחוריה וכיצד אתם הולכים ליישם אותה. את צריכה להיות מודעת למה שהולך לקרות ולא להיות מופתעת שפתאום נוחת עליך "תיק". בהצלחה. יעל

למעלה