שאלה!

infinity0

New member
שאלה!

ליוסי (או מישהו שיודע) בכיתה י"ב הבצפר מכין אותנו לפסיכומטרי?

elia666

New member
פסיכומטרי

אוקי, אני לא יוסי, אבל בכל מקרה עד כמה שידוע לי ישנו קורס שמועבר אצלנו בבית ספר, אבל הוא לא כלול בתשלום של בית ספר.. יאניקורס פרטי... של אחת מהחברות שמכינות לפסיכומטרי כמו שאני מצטער להודיע הקורס לא הכי טוב בעולם אז בגלל זה לא הרבה אנשים יודעים עלייו... אני אישית מתכנן ללכת לקורס של קידום בראלי... מקווה שעזרתי...

JAMES®

New member
תגיד

ממתי אתה זוכר את בי"ס כמוסד נדיב שאוהב לתרום לתלמידים שלו מחשבונו?

Ziv009

New member
כמה פרטים ממישהו שהיה...

יש קורס שמועבר,של חברת קידום...המסלול נקרא : קידום תיכון... עולה 1,190 ש"ח,לפחות אצלי... בנוסף,הקורס אולי לא הכי טוב בעולם,אבל הקורס שאתה הולך אליו בריאלי,לא שונה ממה שיש בבי"ס,כי כל עוד זה תחת מסלול קידום תיכון,שיטות הלמידה הן זהות... ככה שבמקום להטריח את עצמך לריאלי,עדיף לך להירשם בבי"ס כמובן,שכל זה תקף,אם אתה מתכוון ללכת לריאלי בשביל קידום תיכון...

dardarit

New member
לא מומלץ!

הקורס תיכון ממש לא מתאים לכולם. א.הוא לא עוזר לך במה שאתה מתקשה בו. ב.להרבה אנשים בגלל שזה חופש וגם ככה היה להם לחץ במשך כל השנה הם לא לומדים וכמות השיעורים והתרגולים עצומה.הרוב לא עשו שיעורי בית ולא השקיעו ובגלל זה הרבה ציונים היו נמוכים. ממה שאני הבנתי הכי טוב זה קורס קידום אישי שאומנם עולה המון אבל הציונים שם הרבה הרבה יותר גבוהים.

למעלה