שאלה...

1קקטוסית

New member
שאלה...

אני חוזרת עכשיו מהבגרות במתמטיקה.. כשבדקתי מדוע המגן שלי כל כך נמוך הסתכלתי על בחינות המגן שלי וגיליתי טעויות "מטופשות" של חוסר בריכוז (החלפת מספרים, העתקה לא נכונה של התרגיל, כתיבת תשובה לא מובנת ועוד ועוד). לאחר השוואה של התוצאות של בחינת הבגרות עם המורה גיליתי שאין לי כלל טעויות דומות, לא היו לי טעויות. בבחינות המתכונת שלי אני לא זוכרת את עצמי לחוצה. וכאן עולה השאלה: האם יכול להיות מצב שאדם יהיה יותר מרוכז במצבי לחץ מאשר במצבים רגועים? היולי כמה גלישות ריכוז בבחינת הבגרות...אבל שמתי לב אליהן מהר ורציתי לחזור לריכוז.. בבחינות המתכונת לא הרגשתי כל כך בחוסר ריכוז. תודה למי שיענה לי =\

zivadina

New member
הכל ייתכן

לפי התאוריה, מצבי לחץ מגבירים את התפקוד הנכון של המוח ה-ADHD ה"עצלן". אצל הבן שלי קרה ההיפך, הוא התקשר אליי היום להגיד לי שיצטרך לעשות מועד ב', כי קרתה לו טעות טפשית במבחן בגלל חוסר הבנת הנקרא. וזה אחרי שתי בחינות מתכונת מעולות וציון מגן 90. כלומר, ייתכן שהבן שלי נטל כמות נכונה של ריטלין, וביחד עם מצב הלחץ זה כבר היה מינון יתר.... כמו שאמרתי: הכל ייתכן, וצריך להשתדל לחזור על מצבים שעוזרים, ולהתרחק ממצבים שלא עוזרים.

פרחיה2

New member
אני מתפקדת טוב רק תחת לחץ!

לוקחת ריטלין כדי לתפקד כשאין לחץ ואני נוטה להתברבר.

הרבה דברים יכולים להיות

האם במתקונת היית בהשפעה של תרופות מסויימות? האם היתה לך נזלת? דלקת אוזניים?

הלה4

New member
הגיוני../images/Emo28.gif

יש אנשים שבאמת מסוגלים לתפקיד טוב יותר תחת לחץ, או אולי למד מהטעויות במתכונת ואולי בגלל שהיה לך ביטחון עצמי גבוה במתכונת טעית לפעמים שבנאדם נורא בתוך בעצמו הוא עושה את השגיעות הגדולות ביותר. בהצלחה הלה

למעלה