שאלה...

שאלה...

הרבה זמן לא הייתי פה, ואני מצטער עם מישהו שאל זאת לפני... אבל סתם מתוך עניין... מה קורה לאדם לאחר, שמוכר נשמתו לשטן? תודה.

המממ

לא יודעת, לא יצא לי לדבר עם השטן השבוע
סתתתתאם טול החתול, איך נדע? האם קיום השטן הוא עובדה מוחלטת? מה אם בכלל השטן לא קיים? אז בכלל אי אפשר למכור משהו למשהו שלא קיים. ומה אם, הנשמה שלנו, היא בכלל לא שלנו? מי אנחנו שנמכור אותה?

ToryMaster

New member
חוצמזה

למה שהשטן, בהנחה שהוא באמת קיים, יתעניין בנשמה העלובה שלנו?

WindsOfWar

New member
עלובה?!

אני לא היתי אומר שהנשמה "שלנו" עלובה... לפחות אני אוהב את שלי כי זה מה שאני
.

WindsOfWar

New member
...

לא ממש אכפת לי איזה ערך הוא ימצא בנשמה שלי. זאת הבעיה שלו.

WindsOfWar

New member
*...

חח, זה גם תלוי, בעצם מי יודע...אולי הוא סתם אוסף נשמות כמו שחלק מאנשים אוספים ודברים אחרים.

WindsOfWar

New member
אין לי מושג...

זאת רק אחת האפשרות להסבר של מכירת נשמות חח, הסבר שלי.

Bassman

New member
על פי הדתות הגדולות-

השטן הוא מלאך. כמו מלאך, יש לו יצרים. מלאכים דומים לבני אדם הרבה יותר ממה שחושבים (על פי המיתולוגיה המונותאסיטית)

s t a r k

New member
אי אפשר להכליל את כולם, הגישות

שונות לגמרי. לא יודעת לגבי האיסלם אבל הנצרות מתייחסת אליו בתור יריב שווה ערך לאל שלהם, שמנהלים מאבק על השליטה בעולם דרך השליטה בבני אדם (ומכאן הענין שלו בקנית נשמות), בעוד שביהדות הוא סתם עוד כוח עם תפקיד משלו שמבצע מה אומרים לו כמו כל הכוחות האחרים.

WindsOfWar

New member
../images/Emo132.gifחחח

לא נורא, הוא יסלח לי... אני אבקש סליחה מאלוהים על זה שלא דיברתי יפה לשטן
, חחח. *לכל אלו שמאמינים בשטן, אז סילחו לי, לא התכוונתי להעליב אף אחד.

Gonzolio

New member
בלי קשר

אפשר להיכנס לבלוג שלך את נראת לי כמו מישהי שאני רוצה להקשיב למה שאת אומרת בלי מחשבות לא נורמליות

RainBird

New member
כי היא פריכה ונימוחה? ויש לה טעם של שום? או בגלל שהיא מקור של אנרגיה בלתי נדלה שמשמש את השטן לשלוט בעולם התחתון? כל התיאוריות נכונות למחצה אני מניח.

תיאוריות נכונות למחצה?

נכונות? לא חושבת שאפשר להגיד על משהו כזה שהוא נכון. מקור של אנרגיה בלתי נדלה? מאיפה לך לדעת שלשטן אין מספיק אנרגיות משלו?

RainBird

New member
תראי עברתי מזמן את השלב שבו אני חושב שהעולם יש בו אמת אחת וזהו. העולם מלא באמיתות. אמונה יוצרת אמת. אז כן, הנוצרים מאמינים בשטן? יש שטן. הוא לא חלק ממערכת האמונות שלי אבל זה לא אומר שהוא לא קיים. הוא דווקא די חמוד לדעתי.

RainBird

New member
בעולם שלך יש שטן. בהגדרה לא באמונה. עובדה שאם אני אשים אייקון שטני את תדעי מה זה ולא תביטי עלי כאילו נפלתי מהשמיים.

למעלה