שאלה! אם אני רוצה להזמין את הראלוש למסיבת בת מצווה או משו כזה, לאן אני צריכה לפנות? תודה מראש!
מ משוגעת14 New member 29/5/05 #1 שאלה! אם אני רוצה להזמין את הראלוש למסיבת בת מצווה או משו כזה, לאן אני צריכה לפנות? תודה מראש!
ח חייכנית מקסימה New member 29/5/05 #3 ../images/Emo122.gif אני צריכה לערוך את החתימה שלי מחדש אני אנסה לכתוב משפט חדש, לא אוהבת חתימות קצרות
../images/Emo122.gif אני צריכה לערוך את החתימה שלי מחדש אני אנסה לכתוב משפט חדש, לא אוהבת חתימות קצרות
ה היחפה עם כתר של זהב New member 29/5/05 #7 ?!?!? ../images/Emo60.gif זה שאת לא אדומה לא אומר שאת צריכה להוציא את משפט הפורום מהחתימה!!!!
ת תמרי מרי New member 29/5/05 #14 מה זה התמוסס????????? למהההההההה??????????????? אף אחד לא שאל אותי!!!! לא אישרתי לאף אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
מה זה התמוסס????????? למהההההההה??????????????? אף אחד לא שאל אותי!!!! לא אישרתי לאף אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
ה היחפה עם כתר של זהב New member 29/5/05 #8 כן. ../images/Emo60.gif את הטלפון שלו את יכולה לנסות להשיג מטדי הפקות.
ח חייכנית מקסימה New member 29/5/05 #19 אה דיברת על החתימה שלי ../images/Emo6.gif גמאני מכחישה הוא מושלם מכדי למות