שאלה

moossh

New member
שאלה

מישהו בבקשה יכול לתרגם לי את השיר החדש שלהם?

Shiri from the block

Active member
ניסיון../images/Emo3.gif חללים ריקנים ממלאים אותי ב..חורים?../images/Emo12.gif פנים מרחוקות בלי מקום שאפשר ללכת אליו.. בלעדיך, בתוכי אני לא יכול למצוא מנוחה, לאן אני, הולך.. זה ניחוש של כולם(../images/Emo35.gif :|) ניסיתי, להמשיך כאילו לעולם לא הכרתי אותך אני ער, אבל העולם שלי חצי ישן.. אני מתפלל שהלב הזה לא יהיה שבור, אבל בלעדיך כל מה שאני הולך להיות זה.... לא שלם. קולות אומרים לי שאני צריך להמשיך הלאה אבל אני שוחה, באוקיינוס לבדי בייבי, בייבי שלי(אי אפשר לתרגם את זה לעברית../images/Emo3.gif) זה כתוב על הפנים שלך, שאת עדיין תוהה אם עשינו טעות גדולה... ניסיתי, להמשיך כאילו לעולם לא הכרתי אותך אני ער, אבל העולם שלי חצי ישן.. אני מתפלל שהלב הזה לא יהיה שבור, אבל בלעדיך כל מה שאני הולך להיות זה.... לא שלם. אני לא מתכוון למשוך את זה, אבל אני לא יכול כנראה לתת לך לעזוב, אני לא רוצה שתתמודדי עם העולם הזה לבד.. אני רוצה לתת לך ללכת. ניסיתי, להמשיך כאילו לעולם לא הכרתי אותך אני ער, אבל העולם שלי חצי ישן.. אני מתפלל שהלב הזה לא יהיה שבור, אבל בלעדיך כל מה שאני הולך להיות זה.... לא שלם. לא שלם.... זהו../images/Emo3.gif, זה קצת עלוב חח, אם טעיתי במשו אז שמישי תתקן אותי חחח

שירנוש87

New member
תיקון קטן...../images/Emo3.gif

במקום חורים בהתחלה זה תקוות

לא היא צדקה../images/Emo13.gif

גם אני בהתחלה ששמעתי בפעמים הראשונות חשבתי שזה תקוות
זה נשמע מאוד דומה בשיר
וזה באמת חורים

Incomplete Girl

New member
אוי...זה מחזיר אותי חודש וחצי אחורה

תירגמתי את השיר לחברה שלי שנפרדה מחבר שלה
והיא בכתה וזה
בכל מקרה
"לאן אני, הולך.. זה ניחוש של כולם" יותר נכון להגיד- "לאן אני הולך? האם מישו מנחש?" אגב-זה נורא עלוב ה-לא שלם הזה
עדיף באנגלית

efratushh

New member
אני תמיד תירגמתי את זה ככה:

"לאן אני הולך? אך אחד לא ינחש" אני מתרגמת את השיר הזה כל פעם מחדש בשיעור מת'...

Shiri from the block

Active member
למה לתרגם?? זה רק הורס! תרשמו את השיר כמו שהוא, באנגלית.. זה הכי שווה../images/Emo99.gif

efratushh

New member
נכון...../images/Emo45.gif

אבל.. בשיעור מת' עדיף ה-כ-ל!, בטח אם זה שיר מתורגם של בקסטריט

Gali Azoulay

New member
חח דוגרי! ואם כבר

מדברים על מתמטיקה קיבלתי מגן 85! לה לה לה לה !

למעלה