ניסיון../images/Emo3.gif חללים ריקנים ממלאים אותי ב..חורים?../images/Emo12.gif פנים מרחוקות בלי מקום שאפשר ללכת אליו.. בלעדיך, בתוכי אני לא יכול למצוא מנוחה, לאן אני, הולך.. זה ניחוש של כולם(../images/Emo35.gif :|) ניסיתי, להמשיך כאילו לעולם לא הכרתי אותך אני ער, אבל העולם שלי חצי ישן.. אני מתפלל שהלב הזה לא יהיה שבור, אבל בלעדיך כל מה שאני הולך להיות זה.... לא שלם. קולות אומרים לי שאני צריך להמשיך הלאה אבל אני שוחה, באוקיינוס לבדי בייבי, בייבי שלי(אי אפשר לתרגם את זה לעברית../images/Emo3.gif) זה כתוב על הפנים שלך, שאת עדיין תוהה אם עשינו טעות גדולה... ניסיתי, להמשיך כאילו לעולם לא הכרתי אותך אני ער, אבל העולם שלי חצי ישן.. אני מתפלל שהלב הזה לא יהיה שבור, אבל בלעדיך כל מה שאני הולך להיות זה.... לא שלם. אני לא מתכוון למשוך את זה, אבל אני לא יכול כנראה לתת לך לעזוב, אני לא רוצה שתתמודדי עם העולם הזה לבד.. אני רוצה לתת לך ללכת. ניסיתי, להמשיך כאילו לעולם לא הכרתי אותך אני ער, אבל העולם שלי חצי ישן.. אני מתפלל שהלב הזה לא יהיה שבור, אבל בלעדיך כל מה שאני הולך להיות זה.... לא שלם. לא שלם.... זהו../images/Emo3.gif, זה קצת עלוב חח, אם טעיתי במשו אז שמישי תתקן אותי חחח