שאלה..

שאלה..

יש לי חבר שאינו מת על סקס עד שאנחנו כבר שוכבים איני מצליחה לפעמים הגיע לאורגזמה שאפשר להגיד שזה רוב הזמן והוא מאשים אותי שהוא בזמן ששכבנו יכל לגמור כבר 3 פעמים ואני כלום בתחילת הקשר הוא דווקא היה מרבה לשכב איתי אבל היה מסיים את האקט מהר כי הוא היה גומר עד שאמרתי לו שהסיבה שאני לו גומרת היא שאני צריכה גירוי עם הדגדגן וגם אחרי זה הוא באמת מנסה לוקח לי הרבה זמן לגמור איתו וזה מבאס אותו שהאני לא מגיעה לאורגזמה ושזה לוקח לי הרבה זמן לכן הוא לא שוכב איתי כשאני מענגת את עצמי לבד זה לוקח לי גג 10 דקות איני יודעת מה לעשות זה לא בריא למערכת הזוגית שלנו אחרי הכל האינטימיות הזאת מאוד חשובה וחוץ מהקרבה שבלילה אנחנו ישנים מחובקים איןן אינטימיות כלל .. מה לעשות..?

גלית35

New member
מה השתנה בהמשך הקשר שהוא../images/Emo20.gif

לא כמו בהתחלה? אתם רבים? יש חילוקי דעות? אתם מדברים על זה? איך החברות והאינטימיות בניכם?

אממ..

לא כמו בהתחלה הכוונה שבהתחלה היינו שוכבים והוא היה גומר תוך 5 דקות מה שבטוח אני לא הייתי יכולה להגיע לאוגזמה ובגלל זה לא רציתי לקיים איתו יחסי מין עכשיו זה ישתנה אני מנסה להגיע לאורגזמה עד שאנחנו שוכבים הוא כבר לא רוצה... הקשר שלנו בכללי לא הכי טוב הוא טיפוס קריר כזה שלא מפגין הרבה פתיחות וחמימות... ועד שכבר קורה שאנחנו מקיימים יחסי מין הוא מאשים אותי שאני גם ככה בלחץ שאני לא גומרת..

דנטל

New member
זה באמת לא נשמע טוב לזוגיות

הוא פעם ראה אותך מענגת את עצמך? מלהסתכל עלייך הוא יכול ללמוד איך לגעת בך. בנוסף, את יכולה לענג את עצמך כשאתם ביחד ואז כשיחדור כבר תהיי אחרי גמירה והוא יוכל להיות פחות מבואס, וגם את.

דניאלה...

צר לי על הישירות, אבל האם לא עלה בדעתך שאתם לא מתאימים? יסלחו לי הרגשניים, אבל לדעתי קשר בין 2 אנשים שלא זורם טוב במקום הכי אינטימי שלהם דהיינו, המיטה, נדון לכישלון מראש, ויפה שעת פרידה אחת קודם. וכשם שציינת מקודם שאת לא פתוחה איתו עד כדיי כך, דיי רומז לכך שאולי לא פיתחת כלפיו מספיק רגש ופתיחות כדי לחלוק איתו את חוויותייך האינטימיות. עצוב, אבל תמיד אפשר למצוא בן זוג חדש... בהצלחה. פירס

לדבר איתו?

להסביר לו שאת בנויה אחרת ממנו? לבקש ממנו לזכור שמין זה בשניים? לבדוק שוב אם אתם באמת מתאימים?

אממ..

אני כבר לא יודעת אם זה שאלה של מתאימים או לא... אנחנו ביחד כבר 8 חודשים.. ויש אהבה אנחנו גם גרים יחד חצי שנה.. הפאק היחד הוא ה"פאק" עצמו.. אנחנו אולי בחודש מקיימים יחסי מין פעם אחת אולי 2 וזהו וגם זה לא מספק אבל זה מספיק בשביל להרגיש עם זה לא טוב בגלל שלא הצלחתי להגיע לאוגזמה... הוא כבר הפסיק לנסות הוא מאוד משתדל וממש כייף לי לשכב איתו ולגעת בו אבל לא יודעת אני רוצה לציין שלפניו היה לי חבר שיצאתי איתו 4 חודשים והיינו שוכבים כמעט כל יום והייתי מגיעה חופשי לאורגזמה אפילו פעמיים למרות שרוב הפעמים הייתי תחת אלכוהול וזה ממש עוזר לי להגיע לאורגזמה.. זה עושה אותי ממש חרמנית.. האקס הקודם גם היה נותן לי להרגיש אלילה אני חושבת שבגלל זה גם הייתי מרגישה הרבה יותר נחשקת אתם בטח תגידו שאני נותנת לעצמי כרגע את התשובות לבעיה אבל אני לא יכולה להגיד לחבר הנוכחי שלי תתן לי להרגיש נחשקת יותר.. הוא טיפוס כזה שלא מראה מה שבפנים ולפעמים בזמן שאנחנו שוכבים ההבעת פנים שלו ממש קרה הוא לא ממש מראה ששהוא כן נהנה למרות שהוא כן וזה מוריד את החשק.. אוףףףף מה עושים..???

תשובתי הישירה..

ואני מצטט "אבל אני לא יכולה להגיד לחבר הנוכחי שלי תתן לי להרגיש נחשקת יותר.. הוא טיפוס כזה שלא מראה מה שבפנים ולפעמים בזמן שאנחנו שוכבים ההבעת פנים שלו ממש קרה הוא לא ממש מראה ששהוא כן נהנה למרות שהוא כן וזה מוריד את החשק.. " מותק.......תקראי טוב טוב מה שאני אומר לך.... ז-ב-ש-ך סליחה על הבוטות, אבל רק ככה אני יכול להעביר את תחושותיי. את עצלנית-רגשית, את יודעת מה טוב לך, את יודעת מה לעשות, אולם מחליטה להתאונן!!!!!!!! ווא דה פאק איז גואינג אוןןןןןןןןןןןןןןן, מיסייייי!!!!!! צר לי אך, מוטב שתחשבי טוב טוב על המשך ייחסייך עם החבר( ועוד ציינת שעם הקודם היו לך חיי סקס מעולים, אמנם בחיים לא הכל זה סקס, אבל מערכת יציבה דיי תלוייה על הצורך הגופני-אינטימי-נפשי בין בני זוג). יקירתי....הכדור אצלך במגרש
.( הישירות לא אישי נגדך, רק כדי לעורר אותך קצת..) פירסס

סורי מקפיץ.....

מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ קפיץץץץץץץץץץץץץץץץץ פיץץץץץץץץץץץ יץץץץץץץ ץץץץ חחחחחחחח

מה קורה לך פירסינג???

נראה שאתה תוקף אותה בשעה שהיא צריכה תמיכה ועזרה. קל מאוד מהצד לומר למישהי לזרוק מישהו, קשה מאוד בפועל להיפרד. בכל מקרה, גם אני חושבת שיש בעיה במערכת היחסים שלהם, אבל מדובר בבעיה שניתן לעבוד עליה באמצעות תקשורת כנה או אפילו עזרה חיצונית (ייעוץ). לא זורקים מישהו כי פתאום לא הולך במיטה.

חס וחלילהההההההההההההההההההה

ממש ממש לא תוקף!!!!!!
....סימן שלא קראת את מה שכתבתי... אני באמת מאחל לה שתצליח בזוגיות...אבל ממה שהבחורה כותבת... זה כאילו רוב מוחלט של מערכת הייחסים זה רק באכזבות ובוויכוחי סרק אז...למה להמשיך ולהתבאס.... קצת זנותי מצידי לומר, אבל אומר זאת בצער רב...

קראתי את תגובותיך

נבהלתי קצת מהזבש"ך ומסימני הקריאה. בקריאה שניה התגובה שלך מעודנת ממה שחשבתי (הסוגריים בסיום). בכל מקרה, אני יודעת שכוונותיך טובות וזה העיקר.

הוא לא

אמר לה שתזרוק אותו.. אלא אמר שתתעורר כי הכדור בידיים שלה. היא יכולה לפתור את הבעיה.

ellulli

New member
אני מסכימה עם פירס

את יודעת מה הבעיה, שהיא חוסר תקשורת, ולא מנסה לפתור אותה. תאמיני לי אני יודעת כמה זה קשה להרגיש שאת רוצה יותר, לנסות להשיג את זה, והכי קשה - לנסח במילים את התשוקה, את הרצון, ואת ההשפלה שאת מרגישה כשאת לא מרגישה נחשקת על ידו. אבל תנסחי. תראי שזה פחות קשה ממה שזה נראה. ואחרי שדברים ישתפרו בינכם, אני בטוחה שתודי לעצמך שוב ושוב על שאמרת לו. אל תפרדי ממנו בגלל הסקס. כי הסקס פה הוא רק תסמין של בעיה יותר עמוקה. וסביר להניח שגם עם החבר הבא תהיה לך בעיית תקשורת, כי זה לא רק החבר שלך במערכת יחסים הזאת, זה גם את שלא מוכנה להגיד מה את באמת מרגישה. ואפשר להבין למה את לא גומרת אם חבר שלך שוכב איתך עם הבעה קרה על הפנים. אבל תגידי לו את זה. תדברי איתו על העניין. אני בטוחה שגם הוא רוצה שתגמרי ויהיה לכם חיי מין טובים. תחשבי על זה.. בהצלחה!

למעלה