שאלה בבקשה שמישהו יענה...... העונה החדשה של אהבה מעבר לפינה תתחיל בטוח ב29לחודש?
ד דונדון3 New member 20/5/05 #1 שאלה בבקשה שמישהו יענה...... העונה החדשה של אהבה מעבר לפינה תתחיל בטוח ב29לחודש?
ה הדסי מתה על אגמי New member 20/5/05 #2 100 % תסתכל בכל הכתבות שנתנו ובאתר של רשת.... (עוד 10 ימים בדיוק זה מתחיל)
ק קרן הפ66ה New member 20/5/05 #3 שאלה שלא נישאלה: ומאוווווד חשובה לי : מתי מתחיל אמ"ל?. סתם! שאלו את זה מלא. השאלה שלי: ישי גולן יהיה בעונה ה-3?????... חסר להם שלאאאא! -קרן-
שאלה שלא נישאלה: ומאוווווד חשובה לי : מתי מתחיל אמ"ל?. סתם! שאלו את זה מלא. השאלה שלי: ישי גולן יהיה בעונה ה-3?????... חסר להם שלאאאא! -קרן-
D d j m New member 20/5/05 #4 אני חושב ש........ לאאאאאאאאאא בגלל שאי אפשר לדעתי ליצור עלילות מעניינות איתו כי הדמות של עודד די מיצתה את עצמה
אני חושב ש........ לאאאאאאאאאא בגלל שאי אפשר לדעתי ליצור עלילות מעניינות איתו כי הדמות של עודד די מיצתה את עצמה
ר רעותי המתוקה New member 20/5/05 #7 גם אני חושבת שלא../images/Emo10.gif דווקא ממש אהבתי את הדמות שלו... וגם את ישי בתור שחקן... חבל
ק קרן הפ66ה New member 20/5/05 #8 ביעוס, אולי יש מצב שהוא יהיה שותף עם גולן בבר?!. אוו שהוא יהיה סתם חבר של ליאור... הלואי!!! רעותי את מיתפללת איתי?!. -קרן-
ביעוס, אולי יש מצב שהוא יהיה שותף עם גולן בבר?!. אוו שהוא יהיה סתם חבר של ליאור... הלואי!!! רעותי את מיתפללת איתי?!. -קרן-