שאלה

שאלה

מה אתם אוכלים אחרי שבאים מאימון או מה כדאי לאכול ? כי נגיד כשאני חוזרת אני ממש עייפה ורעבה ופשוט זוללת הכל הכל, כל מה שאני רואה ... בעעע ... ורק לפני חצי שעה הייתי באימון וכל מה שהורדתי בטח החזרתי אולי אפילו יותר מזה (חיחי אני רוצה להרזות אבל דיאטות זאת לא אני ) שתפו ...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifקופפלקס כריות נוגט

תמיד משביע אותי
או שני טוסטים עם גבינת מוצרלה.

hadarya

New member
חחח.. גמני או כריות או ביצה קשה

עם גבינה, סלט ולחם.

FrEaK DaNcEr

New member
וואי איזה בריאות כולכן ../images/Emo9.gif

אני בד"כ אוכלת סתם איזה משו קטן, כי בד"כ כשאני חוזרת משיעור אין לי תיאבון, ולוקח לו איזה שעה להגיע :-\ אבל גם כשהייתי רעבה אפפעם לא יצא לי לאכול ביצים וכאלה, וסתם דחפתי שטויות
קורנפלקס תלמה, או אורז או מה שיש...

the mush

New member
אצלי זה ממש מסובך.

בימי שני, רביעי אני חוזרת הביתה בסביבות 7 בערב, מ-תה מערב, אז אני אוכלת פרי ובסביבות שמונה אני מכינה לי סלט, חביתה, ולחם. בימי שלישי וחמישי, אני פאקינג מגיעה מאוחר הביתה, ב9 בערב. אז אני די משתדלת שלא לאכול, אבל זה לא הולך. כי אני ממש רעבה, אז אני אוכלת סלט ולחם. או רק חביתה. בימי שישי, יש ארוחת ערב גדולה של המפשחה, ואז אני פשוט לוקחת פרי, ובסביבות 9 יש אוכל. אבל יש ימים שאני לא שולטת בעצמי ואני שותה איזה 3 יוגורטים, אוכלת את כל המעדנים ותוקעת סתם עוד עוגיות שוקולד מגעילות.

חחח למה בקושי ? ....

אני מגיע רעבה מאוד ואכלת פשוט הכל !!! אבל אני ניסיתי לאכול כזה סביר לא הרבה (אני רוצה להרזות אבל אומרים שאני לא צריכה ועדיין..) ותמיד אני אומרת לעצמי "הנה עכשו אני אחזור מג'אז עשיתי כוש ואוכל איזה סלט " חחח אבל זה לא עובד אצלי ! כן כן אני מכירה לי איזה סלט אבל זה לא מספיק אז אני ממשיכה לאכול עד שלא נהיית מפוצצת !!! אתם קולטים בערב לאכול הרבה כשאחרי זה את לא עושה כלום ! אוף זה לא טוב ... מה אתם חושבים מה כדאי לאכול? כי בכל זאת רוב הבנות חוזרות בערב מחוגים ובערב אומרים לא כדאי לאכול הרבה ...

חחח גם אני חוזרת בערב..

בערך ב10 וחצי.. לפעמים אחרי.. לפעמים הרבה אחרי... אני פשוט אוכלת מה שבא לי.חח

למעלה