שאלה?

שאלה?

מי שזוכר היה ערוץ הוט ספייס ושםפ שידרו פראסקייפ עד שהערוץ ירד הפרק האחרון ששודר שם זה היה שקרייטון נתפס על ידי החייזר הזה חצי סבאקי עכשיו השאלה שלי זה האם יש המשך לסדרה מהפרק הזה והאם ערוץ הוט אקסטרה שכרגע משדר את הסדרה בשידורים שכבר היה בהוט ספייס ימשיך גם לעונות נוספות או שיעלים את הסידרה בלי שנרגיש והאם מישהו יודע אם קרייטון בסזוף יחזור באמת לכדור הארץ

sprqy

New member
אני חושב

שהם ממשיכים אחרי עונה 3 לעונה 4. אתה בטוח שאתה רוצה לדעת באמת אם קרייטון חוזר לכדוה"א??!! חבל לך, פשוט חכה עוד איזה חודשיים ותדע.. לא ככה?

sprqy

New member
אגב ברוך הבא לפורום../images/Emo70.gif

אתה מוזמן להביע דעות לשאול שאלות וכמובן יש חידון לחדשים: 1. דמות ראשית אהובה? 2. דמות משנית אהובה? 3. פרק אהוב? 4. תן לפחות שני שמות חיבה של רייג'ל וכמובן ציטוט נבחר! בהצלחה

תודה...

1.קרייטון 2.קפטן קרייס 3.הבט בנסיכה כל שלושת החלקים 4.מצטער אני לא זוכר כרגע

Broken Identity

New member
שלום לך...כמה תשובות

אכן זה היה הפרק האחרון ששידרו בספייס זה היה סוף העונה השניה בדיוק אז זה הסתדר יפה יש עוד 2 עונות שהוט אמורים לשדר - בתקווה... ויש את המיני סידרה שבאה אחרי העונה הרביעית שמשודרת לפעמים בהולמרק... בכל מקרה, אני בטוח שאם תעקוב אחרי הסדרה בהוט עכשיו תוכל בקרוב לראות את העונות הבאות ואת המיני סידרה... עוד משהו ?

bewiched

New member
אקסטרה הוט יראה עד סוף הסידרה אני ח

חושבת ואת המיני סידרה מידי פעם יש בהולמארק

sprqy

New member
עוד מישהו חדש!../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום! (או החוזרת?!) את מוזמנת להביע דעות ולשאול שאלות וכמובן שאלון לחדשים: 1. דמות מועדפת? 2. דמות משנה? 3. פרק מועדף? 4. איפה את נמצאת כרגע בפרקים? 5. ציטוט נבחר בהצלחה

bewiched

New member
לא בדיוק חדשה

לא הייתי הרבה זמן. אוקי-דארגו ציאנה זה עם החלפת הגופות ו wont be fooled agine ראיתי הכול ורואה שוב באקסטרה הוט ואתם?

sprqy

New member
ברוכה השבה../images/Emo153.gif

ראיתי גם הכל. (שוב ושוב ושוב..) כרגע אני רואה את עונה 1 שוב בגרסה החדשה שהוציאו. (STARBURST) 1. קרייטון\ארין 2. סטארק 3. Die Me, Dichotomy + Season of Death (סוף עונה 2 ותחילת 3) 4. ציטוט: 'Nobody knows you here. It's only people who know you that want to kill you.' Aeryn Thank God it's Friday, Again

sprqy

New member
L../images/Emo6.gifL

ברוך השב!! בתור חבר חוזר בפורום יש לענות על מספר שאלות (רמת השאלות גבוהה
) 1. איך נקרא היצור שמנקה שיניים? 2. מה המאכל האהוב על פלאפי? 3. WHO'S YOUR DADY? 4. מי היחיד שמסוגל להשתין חומר מתלקח?!

Broken Identity

New member
אוקיי

1 - שיננית 2- חלזונות מכלשהוא עולם [עשה לי טובה...] 3 - דארגו ! 4 - אני זוכר אני זוכר...רגע !!! זה לא היה איזה יצור ? אני לא מצליח לזכור תשם...

למעלה