שאלה..

lilimeshi

New member
שאלה..

יותר שאלה של חוקיות מאשר אופנועים אבל קשורה אם האופנוע שלי חונה על המדרכה ליד מקום העבודה שלי והולך רגל נגיד עובר לידו עם איזה משהו ועושה לו סריטה (ממש סריטה לא קשקוש) מבחינה חוקית מה אפשר לעשות עם זה?

el presidente

New member
../images/Emo45.gif על הכיפק, בנוגע לשורט...

אם את לא יודעת מי זה ואין לך הוכחה שאכן הוא עשה את זה..המקרה..סביר להניח..אבוד...לדעתי לפחות.

lilimeshi

New member
לא לא... כמובן

אף אחד לא יפתח פה חקירה בשבילי אני מתכוון למקרה שבו ראיתי את הלפלפון ששרט ולקחתי ממנו מספר ת.ז כתובת עניינים כל מיני פרטים וזה האם שם יש לי קייס?

el presidente

New member
../images/Emo12.gif לקחת ממנו את הכתובת והכל?

פששש..יפה..יפה...ת'אמת לא יודע מה תיהיה תגובת המשטרה במקרה ותגידי להם שיש לך פרטים של מישהו שהשחית לך רכוש..מממ... כתובת זה תמיד טוב...שיהיה ככה..למקרה ו...

Sany b

New member
../images/Emo24.gifאיזו שאלה ודאי שיש פתרון ../images/Emo70.gif

אם אתה רואה אותו בשעת מעשה פעל כך : - ראשית משוך את תשומת ליבו -"הלו , היי אתה , כן כן אתה ..." - שנית אתה שואל אותו למה הוא עשה זאת -"מה קורה , אתה לא רואה שרטת לי ת'אופנוע" - ואז אם הוא מתנצל , אתה גובה ממנו פרטים וסכום סימלי תמורת התיקון... - באם הוא אומר " עזובתי באמאש'ך.." אתה פועל כך : 1)תפוס כל חפץ שנקרא לדרכך , אחוז בו בחוזקה והחל לחבוט באותו ונדליסט... 2)ודא כי הוא מגיע למצב של שליפת הארנק , אם לא , החל במסכת בעיטות לפנים... 3) אם עדין לא , הוצא אברך השתן עליו וסע לשלום..
להבא כשהוא יעבור ליד אופנוע , הוא יעבור לעבר השני של הכביש.

lilimeshi

New member
בעיקרון...

אני דוגל בשיטה שלך מאוד אבל! אם הוא שרט לי את המיכל דלק מה נראה לך שאני הולך להפר את שלמות הצביעה המקורית שלי בגלל איזה דביל?!?!?! אני רוצה מיכל דלק חדש!! השאלה שלי אם החוק מאפשר לי לתבוע אדם כזה על נזק לרכוש? מיכל דלק חדש עולה הרבה כסף ולעומת זאת תיקון עולה כמה מאות

דמיקולו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיפה, אתה בכלל לא חצוף

או לפחות אופטימי........... אני רוצה מיכל דלק חדש!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוייי הברוך, שריטה במיכל......כן, באמת שמעתי שזו עילה לתבוע מיכל חדש.
ע ש י ת ל י א ת ה ש ב ת

lilimeshi

New member
מה אתה דביל?!?!!?

אני קונה אופנוע במאה אלף שקל חדש מהנילונית בא איזה אידיוט ועושה לי שריטה שאפילו טייס אף 16 יכול לראות מאוויר מרוב שהיא גדולה ואני אמור לצבוע את זה?!?!?! אתה לא יותר טוב מהחמור שעשה את השריטה

דמיקולו

New member
../images/Emo6.gif תצטרף לגשש

גם אם תשיג מהשורט קצת ג'וביה ע"ח השריטה, וזו כבר אופטימיות לשמה, בחיים ,אבל בחיים לא תחליף מיכל. תפנים את זה. שמעתי גם שמחליפים ג'אנט במקרה של פנצ'ר, כשיש יתושים מרוחים על פנס החזית חובה עליך להחליף נורה+רפלקטור, ובכלל עדיף,כשנגמר הדלק במיכל...... למכור את האופנוע ולקנות ח ד ש. התגלה האח האובד של שלישית פרוזק, והוא מסטול מתמיד

lilimeshi

New member
אח שלי אני לא יודע

על איזה פח זבל אתה רוכב שאתה מדבר ככה הפח זבל שלי עלה לי המון כסף ולקח לי הרבה זמן לקנות אותו ואם זה אפשרי בחוק (לא בצ'כונה,בחוק!) הוא יקנה לי מיכל חדש ואם לא אפשרי בחוק נעשה מה שסאני אמר בעזרת מה שהנשיא אמר (כתובת + בעיטות)

lilimeshi

New member
זה לא ../images/Emo163.gif (תסתכל בכרטיס)

זה דביל (אבל אין אייקון כזה)

lilimeshi

New member
בעקרון אני אברר את זה

אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע על משהו אני אתבע את הדביל הזה על כל שקל שעולה מיכל דלק חדש!!!

lilimeshi

New member
וסאני...

אני לא מכיר אותך אבל אני מתחיל לחשוב שאתה בחור מסוכן כמעה
(VERY GOOD)

C O L T

New member
מיכל דלק חדש לא תקבל

לא בדרכים חוקיות בלי לערב חברים שעובדים בשוק האפור. תשמח לשמוע שהיום מתקנים הכל די יפה, לרוב לא תראה הבדל. יש לך את הפרטים שלו, מצויין, בצע את התיקון ובגש תביעה נגד המניאק על סכום התיקון לבית משפט לתביעות קטנות, כמובן שלא תמצא שופט פראייר שיאשר החלפת מיכל דלק לחדש בגלל שריטה, אתה יכול לעשות זאת, להחליף מיכל, אבל יש סיכוי גבוה שבמשפט לא יאושר הפיצוי. על תיקון שריטה הפושע עלול לשלם בהחלט. בהצלחה.

מיכל דלק מחו"ל זה לא סיפור יקר

400, גג 500 דולארס והוא שלך (+ משלוחה). ואם יהיה לך מזל או דוד באמריקה גם לא תשלם מכם ומע"מ. מיכל חדש בארץ זה סיפור של אלפי שקלים עם קידומת מעל 5 ומספר חודשי המתנה שיגיע. תיקון מיכל,יפה ככול שיהיה, בחיים לא יגיע לגוון המקורי. יחד עם זאת צודק קולט שיהיה קשה עד מאוד להבחין, ביחוד לאחר מס' שנים כשהצבע מתחיל לדהות. לארון לילימשי, אם תתחיל להתרגש ככה מכל שריטה צפוי לפסיכולוג שלך עתיד ורוד. קח את זה בקלות.

פריזB

New member
גרימת היזק בזדון

השאלה היא לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת עם זה? לכיוון הפלילי או לכיוון האזרחי (כסף)... בכיוון האזרחי יכול להיות ששווה לך לתבוע אותו (בעיקר בתביעות קטנות). אבל בכל מקרה הייתי ממליץ לך לדבר איתו קודם או אם אבא שלו (אם הוא קטן) - זה יכול לפתור לך הרבה בעיות ועלויות (בדרך כלל אין טעם לתבוע מישהו שאין לו כסף). כמובן שזה קצת קשה לתת המלצה בלי לדעת את כל העובדות מסביב (גיל הפרחח, מצב כלכלי שלו ועוד). ומבחינה פלילית אם אני לא טועה אתה יכול להגיש תלונה ו/או קובלנה - אבל זה כבר סיפור אחרי לגמרי. המלצה שלי - תפנה לפורום חוק ומשפט - שם ידעו בדיוק מה להגיד לך...

למעלה