שאלה..

שאלה..

אם נשארו לי 4 חודשים בצבא ואני רוצה להוציא ויזה מה הסיכויים שיביאו לי אותה בלי שום בעיות? כי אני עדיין בצבא או שאני אצטרך עוד לעשות משהו בכדי לקבל אותה? תודה לעונים..

Benkok

New member
תשובה...

יש המון בהמון בנקים מסלולים מיוחדים לחיילים (בחובה ומשתחררים טריים) להוצאת ויזה. אני במקומך הייתי הולך על מאסטרכארד או אמריקן אקספרס, ובכל מקרה מבקש בינלאומי. יכולים לעשות לך בעיות אם אין לך כסף בחשבון או שיש לך היסטוריה של חריגות. שחרור נעים.

אה... בן,

יש לי הרגשה קלה שהיא התכוונה לויזה לארה"ב... תראי, יש סיפורים מסיפורים שונים ומשונים. לפי מיטב ידיעתי, אחד הדברים שמבקשים ממך, כחלק מהתהליך לבקשת הויזה, אלו תלושי משכורת של החצי שנה האחרונה, או משהו כזה. תלושי משכורת של 400 ש"ח לא נראים לי ממש מספקים... הרעיון שלהם זה שתראי להם שיש לך למה לחזור בארץ. לחיילת משוררת, כביכול, אין מה שקושר אותה לארץ. היא יכולה להגיע לארה"ב ולעולם לא לעזוב. וזה, בדיוק, מה שהם לא רוצים שייקרה...

saritoosh22

New member
חחחחחחחחח, הילה הרגת אותי

ההתיחסות הרצינית שלך לבן. ואגב, יכול להיות שיהי לה קל יותר להוציא ויזה בתור חיילת, כי אז זה אומר שהיא חייבת לחזור לארץ.

נראה לך שהם פראיירים?

הם בחיים לא יתנו לחיילת ויזה, וגם אם כן, אז התוקף שלה יהיה ביום השחרור...

saritoosh22

New member
הילה, בפורום עוברים ה"מומחים"

תמיד ממליצים הוציא ויזה תוך כדי השירות הצבאי.

באמת??

טוב, נראה לי תמוהה... אז אלמונית - כדאי לך להוציא עכשיו! (למי בצבא יש את הסכומים האלה להוציא על ויזה?!
)

או קיי, אז ככה..

קיימת דעה שלחיילים קל יותר לקבל ויזת תייר לארה"ב, (מהסיבה שהם מחוייבים להשלים את השירות אם הם רוצים וגם אם הם לא..) וממילא הסיכוי שלך לקבל ויזת תייר אחרי שתשתחררי מהצבא שואף לאפס (חיילים משוחררים, ללא עבודה קבועה זה בדיוק חתך האוכלוסיה עם הסיכון הכי גבוה להגירה\שהיה\עבודה לא חוקית), המלצה שלי, מכתב מהמפקד\קצינת ת"ש שאת משרתת בצבא (ואם אפשר שלא יכתבו לך עוד כמה זמן נשאר.. או שיוסיפו שאת מתעתדת להשאר קבע או משהו כזה..) ושהם מאשרים לך לטוס לחו"ל לחופשה קצרצרה.. מכתב כזה, שווה משקל למכתב שאדם שעובד מספר שנים בעבודה קבועה מגיש ולכן הסיכוי לקבלת הויזה עולה. כמו כן,בראיון עם הקונסול\נציג של השגרירות -כל שעליך לשכנע הוא שאין לך שום עניין בלהשאר בארה"ב מעבר לטיול (או במילים אחרות, שיש לך סיבה מספיק טובה לחזור לארץ וכך לא יהיה לו ספק שאת חוזרת) ושוב, בדברים האלה אין אף פעם 100%, אבל כרגע,זה כל המקסימום שאת יכולה לעשות. בהצלחה !

maximf

New member
אתה לא צודק

אני קיבלתי ויזה מיד אחרי שיחרור, למרות שלא הייתה לי עובדה בכלל, וכול מה שעשיתי זה השלמתי בגרויות, מה שכן אני קיבלתי ויזה רק לשנה

אני לא טועה...

אם תקרא שוב את מה שכתבתי, תוכל לראות שרשמתי שאין 100% בדברים האלה, ועל סמך נסיון וידע מן העבר לחיילים משוחררים הרבה יותר קשה להוציא ויזת תייר מאשר לאדם בן 30 עם נסיון של 4 או 5 שנים בעבודה... אני מאמין שאתה קיבלת ויזה כי הצלחת להשאיר רושם על פקיד השגרירות שכוונתך לטיול בארה"ב טהורה (ללא תוכניות להשאר מעבר לכך), היום ישנו נוהל בשגרירות שאיך שאדם מגיע, הם ישר מקטלגים אותו כ"מסורב" אלא אם הפקיד השתכנע להפך.

maximf

New member
בזה אתה צודק

גם שכש קיבלתי את הויזה קיבלתי אותה לשנה בלבד שזה בעיה, אני רק מקווה שבעוד שבוע כשאני יבוא שוב לשגרירות לקבלת ויזת הסטודנט לא יעשו לי בעיות

tali22

New member
זה מאוד תלוי

לי הייתה ויזה ל 10 שנים התוקף שלה נגמר כשהייתי חיילת והלכתי להוציא חדשה נתנו לי בלי בעיות בלי חקירות ובלי נעליים אבל בטח כי אבא שלח גר בחול וכל שנה אני מבקרת אותו ועוד כל מיני סיבות אז בקיצור זה תלוי אם את רוצה כדי לטייל לבקר משפחה לעבוד ללמוד או מה? בהצלחה בכל מקרה

billc

New member
איזה לחץ../images/Emo6.gif

כמה זמן לוקח להוציא ויזה?

tsDesign

New member
SHE WILL NOT GET IT!!!

from experience - two monthes ago: I have two younger brothers - One just finished his service - he did not get a visa, and the other finished his service 3years ago - and he did not get visa eather!young people up to 30 years old have to prove a strong enough connection to Israel - a house, a business, a steady job, the whole lot of it!!!​

אממ...

תקשיבו לפי מה שאני הבנתי באמת אמרו לי להוציא ויזה לארה"ב כל עוד אני בצבא. אני רוצה לעשות טיול, ואני באמת יכולה להגיד שאני מתכוונת לעשות קבע אבל מן הסתם אני מתכוונת לטוס אחריי השיחרור שלי השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח לעשות את הויזה הזאת במידה והם הסכימו לתת לי אותה?

אושר מ

New member
תבואי על מדים ואת מקבלת בליינד

רגב אותי שאלו מתי אני מתגייסת (הייתי על אזרחי ואחי בצא בת 20) ואני כמו מטומטמת עניתי שכבר השתחררתי..

למעלה