שאלה

SupermanZW

Well-known member
כי ניאו נאצים שונאים יהודים

יש גם אנשים ששונאים אסקימואים.

Ivan Ivanov

New member
טוב מה שתגיד....

אני שתיתי יותר מדי היום טזה לא בריא לשתות הרבה....

Ivan Ivanov

New member
הבנאדם שיגיב פה מחר לא קשור עליי

זה יהיה בן אדם אחר לגמרי

../images/Emo6.gif

אם שותים לא כותבים בפורום בשביל זה יש חברים

george michael

New member
עם כבר מדברים על אנטישמיות

שמעתם על החייל הניאו-נאצי שמשרת בצ"הל? מתברר שהוא ומשפחתו תומכים נלהבים של רעיון הנאציזים ואני שואל איך זה ייתכן שעם עדיין בארץ?

Ivan Ivanov

New member
הם עלו על פי חוק השבות.

אביו החורג שהוא חצי יהודי הוא זכאי חוק השבות,, איתו ביחד עלו אשתו ובנה מנישואיה הקודמים (זה החייל הנאצי שלנו). יתכן ואני מכיר את הבנאדם. שמעתי מחברים על בחור עם דיעות דומות שמשרת בחיל האויר כטכנאי f16.

אנטוליו

New member
אם נעיף מהארץ את כל הגזענים לא

ישארו כאן הרבה אנשים. יוצאי רוסיה שנואים בעיקר ע"י הממסד הרבני (בגלל שהם לא מספיק "טהורים" לפי חוקי ההלכה הגזעניים) ועל ידי צפון אפריקאים (בגלל הבדלי תרבות, השכלה ומנטליות).

george michael

New member
לניאו נאצים אין מקום בישראל

צריך להעיף אותם בבעיטה מפה שיחזרו מאיפה שהם באו לא מספיק יש לנו צרות גם אם עכשו? רק דבר אחד אני לא מבין אם החייל ניאו נאצי איך זה שהוא משרת בצה"ל?

SupermanZW

Well-known member
לא רק את הניאו נאצים צריך להעיף אלא

את כל הגזענים, שישלחו אותם אפילו לאנטארקטיקה ושיקפאו שם למוות, כולנו זוכרים את התוצאות הקטלניות של גזענות כלפי יהודים וחלקינו יודעים גם על תוצאות קטלניות של גזענות כלפי אחרים (למשל רצח העם ברואנדה, שואת הארמנים, רצח שחורים בארה"ב ע"י הKKK, וכו') באמת לא ישארו כאן הרבה אנשים אם נעיף את כל הגזענים, אבל אז זאת תהיה מדינה שטוב יותר לחיות בה וישמרו בה על כבוד האדם כמו שצריך.

אנטוליו

New member
אני חושב שלא ירדת לסוף דעתי.

נכון, הניאו נאצים לא אוהבים יהודים בכלל, אך בארץ יש הרבה יהודים מעדות ומגזרים שונים שלא אוהבים את יהודי רוסיה בדיוק באותה המידה כמו שהנאצים. אז מה לעשות איתם?

george michael

New member
יש הבדל

לפחות אם לא משתמשמים באלימות כלפי יוצאי רוסיה כך זה ברוב המקרים ולעומת זאת הניו נאצים משמשמים באלימות כלפי יהודים . ויש לי שאלה אלייך מר אנטוליו איך אתה לא מתבייש להגן על נאצים?

למעלה