שאלה

נגד

משום מה לא מלהיבה אותי ההחתמה שלו. אני מעדיף את בית הלחמי או אבי אשכנזי!

בעד

אין אפשרות יותר טובה כיום בשוק המאמנים . חייבים מאמן שהוכיח שהוא מסוגל לאמן תחת לחץ ובקבוצות גדולות . ולכן בית הלחמי ואשכנזי . לפחות לעונה הבאה , לא מתאימים לדעתי . אדלשטיין בהחלט " היתמתן " . ניתן היה לראות זאת כבר בעונה שעברה עם הפועל ת"א ואני אפילו אולי מרגיש את זה גם מלשמוע אותו בערוץ הספורט . אין שום דבר בטוח בחיים והכל יכול לקרות - לטוב ולרע , אבל לדעתי החתמת אדלשטיין זה הצעד הראשון בדרך לבניית קבוצה שתחזור לטופ הכדורסל הישראלי בעונה הבאה .

AmiTutiT14

New member
נגד../images/Emo31.gif

הוא האפשרות האחרונה מבחינתי. חוץ מזה שהוא מאמן גרוע, הוא גם מגעיל אותי מבחינת האישיות שלו.הוא שם זין על האוהדים!! אני מעדיפה את בית הלחמי (מאמן גאון!), ואם לא אז את בירנבוים, אשכנזי או טל נתן. אם לא אותם, אז אולי כדאי להביא מאמן זר טוב?

EL CHE VIVE

New member
עם כל האהבה שלי לבירנבוים

הוא לוזר!!! טל נתן????? לקבוצה מספר 2 במדינת ישראל???? אשכנזי לא מאמן טוב! קבוצה מספר 2 צריכה לקבל את מאמן מספר 2 ואין ספק שזהו אדלשטיין!

שiש

New member
*NEWS FLASH*

הפועל ירושלים כבר ממזמן לא קבוצה מספר 2. בעבר הרחוק מידי, ולעתיד (בתקווה), אבל ממש לא כרגע.

EL CHE VIVE

New member
הפועל ירושלים בתקציב שלה שזה

מה שקובע לצערנו היום היא מקום שני בארץ ולכן התקציב שלה מאפשר לה לקבל את המאמן מספר 2 בארץ

AmiTutiT14

New member
כנראה שהוא דורש סכום כסף שתואם

לקבוצה מספר שתיים. וזה מה שהופך אותו לכזה

EL CHE VIVE

New member
העובדה שאין מאמן ישראלי אחר יותר

טוב ממנו חוץ מהכלב בן כלב. הגישה והידע שלו הופכים אותו לכזה

שiש

New member
נמנעת.

לא אפצח בצהלולים רמים אם הוא יחתום, וגם לא אלך לדפוק את הראש בקיר.

גם אני

אני לא ימהר לצעוק woooooooo אם הוא יחתום כמו שאני מתכוון לצעוק אם בית הלחמי או אשכנזי (המאמנים הטובים בארץ) היו חותמים

למעלה