שאלה

שאלה

יש לי שיער חלק ומדורג, בכל אופן עשיתי לפני איזה שבוע וחצי צמות מקדימה לאחורה וזה יצא ממש יפה אבל זה החזיק לי גג אולי איזה שבוע בגלל השיער החלק שיש לי. וזה מה זה עיצבן אותי כי השקעתי בזה 120 שקל \: זה דיי מעצבן כי אני רוצה לגוון בתסרוקת כי אני כל הזמן עם פזור, וזה לא כזה מיוחד כבר וזה משעמם אותי כבר. שאלתי היא: איזה תסורקות אני יכולה לעשות שיחזיקו הרבה זמן ואני לא אצטרך להוציא סכומי עתק בשביל תסרוקת, שאולי תחזיק לי איזה שבועיים במקרה הטוב. ואיפה אני יכולה למצוא מקום כזה? תודה למי שעונה לי

בלבלונת

New member
אין לי שמץ על תסרוקות

אבל את יכולה להסתפר תספורת עם שפיצים קופצים שלא ישעמם לך

eliormagick

New member
חחחחח

אז תבקשי רשימה של מספרות בעיר וזהו יותר פשוט ואני ממליץ לך ללכת למספרה ביפו 79 קוראים למספרה קו המעצבים אפשר לזהות אותה כי יש שם גם סלון כלות מול קו 13

לא חבל על הכסף?

תבקשי מחברה לעשות לך מלא צמות בשיער..ותקשרי בגומיות קטנות...אם את באמת מסריחה :) זה יכול להחזיק הרבה זמן..גם לשיער חלק מאוד.. והלו..להוא שהתעצבן שם..או להיא..(לא שמתי לב)..לא צריך להתעצבן סה"כ שאלה...

gloom

New member
ראסטות על ידי קשירות../images/Emo66.gif

אם נמאס אפשר להוריד..... או תעשי קוקיות!!!!! זה יכול להיות חמוד (או סוטה מצד אחד... ומשום מה כשאני עושה קוקיות אז חברים שלי אומרים לי שלקחתי יותר מידי סמים.. נו טוב)

חחחחחחחח

אתה עושה קוקיות? אוקיי זה ממש הזוי..!!! ולגבי הראסטות אני רוצה לעשות, העיניין הוא שאם עושים את זה אז צריך לעשות גלח בעעע

gloom

New member
שאלה לי אליך../images/Emo66.gif

איך הייתה מלחמת כריות (אני יודע שאני בדיליי מטורף, סורי)

eliormagick

New member
אי אולי שכל אחד יספר איזה תספורת יש

לו איזה תספורת יש לכל אחד? לי יש קוצים :)

gloom

New member
אני מאריך שיער../images/Emo66.gif

אז הוא די ארוך, אבל אני הולך עם סרט (יש לי שיער מוזר זה לא פייר!!! ואני שונא ספרים!!! לכן לא מסתפר!!!)

למעלה