שאלה אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות בשביל להרחיק נחשים מהגינה ולמנוע מהם אפשרות להיכנס הביתה?
L Lolly pop1 New member 30/4/05 #1 שאלה אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות בשביל להרחיק נחשים מהגינה ולמנוע מהם אפשרות להיכנס הביתה?
B BabaGee New member 30/4/05 #2 אין הרבה מה לעשות חוץ מ.. חצר נקיה מגורטאות ומקומות שהם יכולים להסתתר שם. גם לדאוג שלא יהיו בחצר דברים שהם יכולים לאכול כמו כלובי אוגרים/עכברים או תוכים נניח.
אין הרבה מה לעשות חוץ מ.. חצר נקיה מגורטאות ומקומות שהם יכולים להסתתר שם. גם לדאוג שלא יהיו בחצר דברים שהם יכולים לאכול כמו כלובי אוגרים/עכברים או תוכים נניח.
B BabaGee New member 30/4/05 #4 יש סיכוי אולי תנסי לשים פס גומי מתחת לדלת כדי שלא יהיה חריץ כשהדלת סגורה ורשתות על החלונות לכל מקרה (אני מניח שגם ככה יש לך רשתות נגד חרקים אם את גרה בבית על קרקע ואם הם לא קרועות אז נראה לי שזה אמור להספיק).
יש סיכוי אולי תנסי לשים פס גומי מתחת לדלת כדי שלא יהיה חריץ כשהדלת סגורה ורשתות על החלונות לכל מקרה (אני מניח שגם ככה יש לך רשתות נגד חרקים אם את גרה בבית על קרקע ואם הם לא קרועות אז נראה לי שזה אמור להספיק).