אולי יעזור?
לגבי מקור הקללה והצורה בה הוטלה, אני לא בטוחה שזה משמעותי, זה שוב תלוי באיך שמביטים על זה... דבר אחר, מצאתי את זה באחד מהספרים שיושבין אצלי כאן וזה הזכיר לי, זה ספר של דוד יעקובי גריה, וקוראים לו ``למה זה קורה לי?``. האמת שבכללית הוא נועד לציבור של עקרות בית משועממות (ואכן, הייתם צריכים לקרוא את הכתבה שכתבו על זה במדור הרוחני של ``לאישה``) אבל הוא מספק מבוא לא רע לקבלה. ובכן, זה הולך ככה: ...כיצד תדע אם נפגעת מעין הרע?... ...כל שיש לעשות הוא חישוב פשוט ובדיקה האם נגרם לך נזק במזל. אם חלילה תמצא שנגרם נזק, הרי אני מציג כאן אפשרות, ואולי תוכל להיעזר בה. קודם כל אסביר שיש לערוך חישוב מספרי של שמך הפרטי ושם אמך הפרטי. (כלומר, אתה מחשב את שמך הפרטי, ומחסיר ממנו את סכום שם אמך הפרטי). ולהלן הטבלה לפי התוצאה מספר הקבלה: 1 - נגרם נזק מעין הרע. 2 - נזק ממים רעים - שיקוי ששתית. 3 - נזק מכישוף שאחר הטיל עלייך. 4 - נזק מרוח רעה (ממשהו לא אנושי). 5- נזק משדים. 6 - מן השמיים (``מזיקים הפורחים באוויר`` לא יודעת למה התכוונו כאן.) 7 - נזק מלילית, מזיקה לתינוקות בד``כ. 8 - נזק משטן - פתחת פה לשטן. 9 - נזק מהבית - בני המשפחה שלך הזיקו לך. אני אישית לא מאמינה בזה, מכיוון ששם האדם ושם אימו לא משתנים, ולכן תמיד לפי החישוב יגרם לאדם נזק ממשהו. לפי תאוריה, נזק זה הוא גורל, ולכן נמצא במספרי השם. אבל עדיין, אני רואה את זה חלול למדי.