שאלה.......

• פותח הנושא tip
  • פורסם בתאריך

tip

New member
שאלה.......

שלום לכולם...... יש לי מס` שאלות חשובות : א. האם תתכן אפשרות שאדם כולשהוא הטיל קללה על אדם אחר ??? ב. איך מסירים קללה שכזאת ? ג. האם להאמין לדברים האלה או שמא הכל בראש ופשוט צריכים להשתחרר ? ד.היכן ניתן למצוא איש רוחני חזק שיכול לעזור ? בברכה TIP

nepthys

New member
קללה

א. ברור שתיתכן אפשרות שאדם הטיל על אחר קללה, השאלה היא כמה סביר שהוא הצליח, ואם אתה לא פשוט מאשים קללה זו בסתם מזל רע או מקרים לא טובים שעוברים עלייך. ב. יש המון דרכים להסרה,אני לא יודעת לאיזו שיטה אתה רוצה תשובה. ג. בדרך כלל הדברים האלו הם בראש הטוען, אבל במקרה שלא, ובמקרה שאתה מאמין בכלל באפשרות שקללה יכולה להשפיע עלייך, כדאי שתעשה משהו. אבל בדרך כלל ברגע שאתה לא מאמין בזה אתה ``חוסם`` את הקללה גם מבחינת אנרגיה (אם האמונה שלך חזקה מספיק) וגם מבחינה פסיכולוגית, אם הכל סתם בראש שלך. ד.איש רוחני חזק? אני לא יודעת מה לענות לך. מה שאני כן יכולה להגיד זה שרוב האנשים שטוענים שיעשו לך את זה אם תשלם להם רק מחפשים את התשלום. אם תפנה למישהו שידרוש תשלום, תדאג שהוא לוקח את העבודה הזו ברצינות. אני יודעת שכעת סביר להניח ששוב אלפיים אנשים ירוצו להגיד שאני טועה, או שלהפך, ירוצו להגיד שאני סתם מחפשת שיטפלו אלי מכיוון שאמרתי כזה דבר, אבל לא אכפת לי.. זו דעתי

כרמית מ

New member
טיפ יקר

כן, יכול להיות שהוטלה קללה על מישהו. אמנם יש אנשי מדע שיחלקו על אמירתי זו, אך דעתי היא שונה. הסרת הקללה יכולה להיעשות רק כאשר יודעים מה מקור הקללה, מי מקור הקללה ובאיזו צורה הוטלה. האם להאמין לדברים כאלה? זה תלוי רק בך. כפי שאמרתי, אנשי מדע יאמרו שטויות במיץ עגבניות וימשיכו בחייהם. אחרים מאמינים. לגבי שאלתך האחרונה, אני מתנצלת, אינני יודעת.

nepthys

New member
אולי יעזור?

לגבי מקור הקללה והצורה בה הוטלה, אני לא בטוחה שזה משמעותי, זה שוב תלוי באיך שמביטים על זה... דבר אחר, מצאתי את זה באחד מהספרים שיושבין אצלי כאן וזה הזכיר לי, זה ספר של דוד יעקובי גריה, וקוראים לו ``למה זה קורה לי?``. האמת שבכללית הוא נועד לציבור של עקרות בית משועממות (ואכן, הייתם צריכים לקרוא את הכתבה שכתבו על זה במדור הרוחני של ``לאישה``) אבל הוא מספק מבוא לא רע לקבלה. ובכן, זה הולך ככה: ...כיצד תדע אם נפגעת מעין הרע?... ...כל שיש לעשות הוא חישוב פשוט ובדיקה האם נגרם לך נזק במזל. אם חלילה תמצא שנגרם נזק, הרי אני מציג כאן אפשרות, ואולי תוכל להיעזר בה. קודם כל אסביר שיש לערוך חישוב מספרי של שמך הפרטי ושם אמך הפרטי. (כלומר, אתה מחשב את שמך הפרטי, ומחסיר ממנו את סכום שם אמך הפרטי). ולהלן הטבלה לפי התוצאה מספר הקבלה: 1 - נגרם נזק מעין הרע. 2 - נזק ממים רעים - שיקוי ששתית. 3 - נזק מכישוף שאחר הטיל עלייך. 4 - נזק מרוח רעה (ממשהו לא אנושי). 5- נזק משדים. 6 - מן השמיים (``מזיקים הפורחים באוויר`` לא יודעת למה התכוונו כאן.) 7 - נזק מלילית, מזיקה לתינוקות בד``כ. 8 - נזק משטן - פתחת פה לשטן. 9 - נזק מהבית - בני המשפחה שלך הזיקו לך. אני אישית לא מאמינה בזה, מכיוון ששם האדם ושם אימו לא משתנים, ולכן תמיד לפי החישוב יגרם לאדם נזק ממשהו. לפי תאוריה, נזק זה הוא גורל, ולכן נמצא במספרי השם. אבל עדיין, אני רואה את זה חלול למדי.

כרמית מ

New member
מעניין.. האם כותב האדון יעקב בספרו

על אילו מקורות ראשוניים הוא מסתמך כשהוא כותב את הדברים? (רשימת מקורות, ביבליוגרפיה, הערת שוליים, הערה כלשהי?)

nepthys

New member
הוא לא ציין כלום...

הוא רק אומר שזה ``מספר הקבלה``...לא בדיוק עוזר לנו

Jerald_Admonds

New member
שלום לך TIP :)

ןבכן הנה כמה תשובות לשאלות שלך.. נקווה שאני אוכל קצת להועיל לשם שינוי א-בהחלט תתכן אפשרות שאדם יטיל קללה על מישהו בצורה מודעת וגם בצורה לא מודעת, בין השאר אם בנאדם חש שנאה עזה למישהו והשינאה מספיק ממוקדת הוא יכול לגרום לאותו בנאדם בלי לשים לב מזל רע או לגרום לכך שדברים רעים אלו או אחרים יקרו לאותו האדם.. המלצה ראשונה להקדים תרופה למכה! מכיוון שיש הרבה בני אדם שליליים היום יהיה נחמד כל יום על הבוקר לבנות מגן של אור סביבך שלא ייתן לאנרגיות שליליות להשפיע עלייך או לבנות מגן שניזון מהאמונה שלך בעצם קיומו כך שהוא מתחדש לבד.. או לעשות בעזרת טקס מגן שמחדש את עצמו לבד. עכשיו במידה שמדובר במשהו הרבה יותר חזק שלא נעשה בטעות (או שזאת הייתה טעות ממש ממש חזקה) אפשר לעבור ל: ב-אכן ישנן שיטות רבות להסרת קללות אבל בבסיס מדובר במציאת מקור הקללה ואז שבירה שלה.. דוגמא של אקט בסיסי בלי יותר מידי רוח וצילצולים: שבי ותעשי מדיטציה ואחרי חמש דקות בערך תדמייני את עצמך בתוך בית ותדעי שהבית הזה זה בעצם סמל שלך, תודיעי לעצמך שאת רוצה לראות את הגורם המשפיע עליך לשלילה ואז תתחילי להסתובב ברחבי הבית שלך עד שתתיקלי בגורם השלילי.. הגורם יכול להיות כל דבר שניראה מאיים.. משלולית של פסולת רעילה עד למפלצת ירוקה. בין לבין זה רק סמל של אותו דבר.. עכשיו כל מה שנותר זה להעיף אותו, את יכולה לדמיין אותו מסתלק מתחום הבית כמובן שאז יתנהל מאבק בין כוח הרצון שלך לחוזק הדבר הזה והוא ישאר בצורה עקשנית אצלך עד שתנעלי אותו בחוץ.. או תכשלי. במקרה הזה כוח רצונך בלבד הוא לא מספיק ואת יכולה או להתמש במקורות אנרגיה אחרים שיעצימו את הכוונה שלך או בעוד אדם שיעבוד איתך עדיף מישהו שאת סומכת עליו.. במידה ובחרת באופציה הראשונה את יכולה להשתמש בקריסטלים אנרגיות של האלמנטים או סמלים שיעצימו את האמונה שלך, שיטה מאוד נחמדה שעובדת לי הרבה זה בעצם הפיכה ריגעית של הניצוץ האלוהי שבך ללהבה שמתפשטת בתוכך,זה לא יפגע בך אבל זה ישרוף כל דבר שלילי המעיק עליך את יכולה לעשות את זה בדרך הזאת: תשבי ותרגעי תנשמי עמוק עם כל נשימ תרגישי את עצמך משתלטת מחדש על הגוף שלך על הישות שלך. תרגישי איך כל מועקה אשר נמצאת עליכם נמסה לנוכח הזוהר העצום של האמונה שלכם, ואז תראי את הניצוץ האלוהי שבך אשר נמצא במרכז הוויתך הופך ללהבה ענקית ששורפת את הגורם השלילי שמשפיע עליך, ואז תחזירי את הניצוץ למצב המקורי שלו וסיימי את המדיטציה. במידה והדבר הזה חוזר לאחר כמה זמן אחרי שסילקת אותו יש לבדוק אם מדובר פה באיזו קללה מתמשכת שבדרך כלל המקור הקבוע שלה יימצא בסביבת הבית שלך בין אם זה רונים של שנאה או סולם מכשפות את צריכה למצוא את זה בעזרת אמצעים כלשהם לתיעול התת מודע ואז בלי לגעת בהם לשרוף או לפרק אותם ואז להרחיק את השאריות שלהם מאדמתך. ג- בדרך כלל הכל בראש.. המקרים שמצויינים למעלה מכוונים בדרך כלל למתי שרכשת לעצמך אויב דיי חזק אשר מנסה לעולל לך כל מיני דברים. אם זה אמונות תפלות פשוט תתנתקי מזה את זאת שנותנת להם את הכוח להתגשם. ד- אם את מחפשת מישהו חזק שיכול לעזור.. פשוט לכי על פי אנשים שהיו אצלו והוא עזר להם.. לכי על פי שיטת מפה לאוזן בגלל שבאמת יש הרבה שרלטנים היום בחוץ ופירסום רב זה לא הדרך הכי בטוחה למצוא כאלו שהם נורמליים. אגב אנשים אני חדש בפורום:) נחמד להכיר אותכם... מקווה שעזרתי שי.

למעלה