שאלה!

D BaLaGaNiStIt

New member
שאלה!

היי מזמן לא הייתי פה..(זאת לא השאלה כמובן!) אז ככה ..יש לי 2 מהאלבומים של מיוז (אוריג'ין וhullabaloo) אוקיי.. אז אני הולכת לתו השמיני ואני רוצה לקנות שם עוד דיסקים שלהם עכשיו מגיעה השאלה.. איזה כדאי ותגידו ת'אמת כי אני לא רוצה סתם לקנות .. תודה מראש אני.

Keenan RiP

New member
אין עוד כל כך הרבה מבחר ת'אמת

יש עוד את Showbiz ו-Absolution. ומבין שניהם, אני מעדיף את Showbiz [המעולה] אבל אם יש לך מספיק כסף, את שניהם

D BaLaGaNiStIt

New member
אז זהו ש..

התו השמיני זאת החנות דיסקים הכי זולה אבל יש אותה רק בשני מקומות בארץ..ירושלים ונתב"ג(וכמובן יש עוד חנויות זולות) אבל סבתא שלי נוסעת לחול אז למה לא לבקש מימנה שתיקנה לי כמה דיסקים מנתב"ג :) אני.

NiKi†a

New member
חחחח אז תקני את שניהם P:

הם באמת שווים כל שקל :] אבל אם את מתעקשת..אז את Showbiz

L A D Y B U G 2

New member
אני מציעה את אבסולושיין

בגלל שהוא דיסק די חדש משואוביז...מה שמראה את הסגנון שלהם עכשיו (הוא די ישן אבל את מבינה למה אני מתכוונת) (והסגנון באלבומים די דומה אבל נו את יודעת....) וגם בגלל שאני מאוד אוהבת אותו

Pipe Dreamer

New member
זה תלוי מה היא אהבה ב-OOS

אם צלילים חדים ודיסוננטים יותר כמו בסיטיזן או הייפר מיוזיק, אז שואוביז מומלץ. אם דברים "עדינים" וחמים יותר כמו מגאלומניה, פילינג גוד ובליס. זה בעצם מה שאני כ"כ אוהב ב-OOS. אם לא מתחשבים בזה שאבסולושן יצא אחריו, אז הוא נשמע ממש כמו שילוב של כל הדברים הטובים שיש בשואוביז ביחד עם כל הדברים הטובים שבאבאסולושן.

Pipe Dreamer

New member
בע תיקון

...אם דברים "עדינים" וחמים יותר כמו מגאלומניה, פילינג גוד ובליס, אז אבסולושן מומלץ

למעלה