שאלה...

• פותח הנושא turki
  • פורסם בתאריך

turki

New member
שאלה...

קראתי את סדרת רומח הדרקון ממש ממש מזמן... הגעתי עד הספר שבו הם חוזרים אחורה בזמן ואז רסטליין מתחרפן והורס את השרמוטה מהגהינום (סליחה על השפה) מה קורה אח``כ? התחתי בעבר עוד סדרה (שכחתי את השם) על איזה אלף שחיי עם העם שלו מתחת לקרקע ושם כל האלפיות בורחות... (משהוא מטורף ביותר) בכל אופן קראתי רק כרך אחד של הסידרה (אוליי שתיים?) משהוא מכיר עוד כרכים? נ.ב. סיימתי את מחזור שער המוות... סידרה אדירה!!! (אוליי יותר אפילו מידידנו הממושקף) ממליץ בחום!

LuNaTiC

New member
יותר? הייתכן?

הארי אל תקשיב לו אתה הכי טוב! בעע היי מישהו שמע על the dark elf trilogy? מישהו קרא? לא יודעת על מה זה אבל השם נשמע חביב.. -ענבל-

turki

New member
ואללה!!!

זה היה השם! איזה ספרים יש בסידרה???

דוד דב

New member
אז זה מה שקורה אחר כך ...

עוברים עשרים שנה ... קמרון מוציא את אחיו מהגיהנום ... והוא לא הורס אותה הוא פשוט לא עוזב את המקום ... אבא של כל האלים מגיע ... (האימא שלהם זאת האדמה) קוראים לו כאוס והוא מחליט להשמיד את כל העולם בגלל שתקעו אותו באבן להרבה זמן ... בסוף איכשהו לא זוכר איך עוצרים אותו 3 הירחים מתאחדים ונעלם כל הקסם בעולם ... אחרי זה יש עוד סידרת ספרים אבל לא קראתי אותה .. אבל גם שמה מצאו דרך לעשות קסמים

אמרתי לך שזה ספר טוב...

משם בא הניק שלי והוא בעיני יותר טוב מרומח הדרקון זיפנב המלך שם בלי ספק ואחריו הפלו וקורן חיחי עד כאן דורותי

טוב, עכשיו אני בדיכאון...

מישהו קרא את עולם הדיסק לכל הרוחות? כי לא ממש נראה לי...וכולם מדברים על רומח הדרקון ועל דמויות שבכלל לא היו בספר הראשון (שרק אותו קראתי) וזה מעצבבבן!!! :( -ליאת-

LuNaTiC

New member
גם אני מורגזת...

מאז שהתחלתם לדבר פה על עולם הדיסק אז חיפשתי אותו ולא מצאתי אותו בשום מקום חוץ מפעם אחת שבה מצאתי רק באנגלית וספרדית ואף אחד מהם לא היה הספר הראשון... וזה כל כך מרגיז! איך זה שאני לא מוצאת?! ענבל

turki

New member
קראתי... אבל לא את כל הסידרה..

זאת סידרה מוזרה ביותר אם לומר את האמת...

מה הבעיה בלהיות מוזר??

אתה מטיל וטו על קיומי? טוב, ניסיתי לשלוח את ההודעה עם תמונה, אבל זה לא שולח כי הצמונה היא יותר ממאה קילו בייט...:( בכל מקרה, זה יפה /כי/ זה מוזר! (לדעתי, בכל מקרה...) ורציתי לשאול אם אתה מתכוון עוד לכתוב בפורומי הRPG או לא...טוב, סיונרה! -ליאת-

למעלה