כי שנון אמרה לבון "בגלל שלא היה מקום במחלקה ראשונה ושמו אותנו במחלקת תיירים הצילו את חיינו" - מכאן שכל הניצולים הם ממחלקת תיירים. בגלל מה שענו לי - מחלקת תיירים היא מאחורה... עכשיו אנחנו יודעים שהחלק הקידמי של המטוס התנתק מהחלק האחרוי - תיירים הופרד ממחלקה ראשונה... אבל זה לא בדיוק מה שאנחנו רואים בפרק השני... כי בפרק השני רואים את קייט יושבת במטוס ואז מאחוריה המטוס מתפרק
שאנון ובון הועלו למחלקה ראשונה ולא להפך. כשאני אומר הועלו אני לא מתכוון לזה בצורה מילולית משום שלרוב המחלקה העיסקית נמצאת בקומה עליונה(קומת הטייסים) מן המחלקה הראשונה ומחלקת תיירים. את שאנון ובון אנו רואים באותה קומה שלמחלקת התיירים אבל מקדימה כלומר במחלקה ראשונה(וזה גם נאמר בפרק)
האמצע הוא זה ששרד, כי מצאו את הטייס (החלק הקידמי) וראו איך הזנב ניקרע בפלאשבקים של קייט וגם לפעמים מזכירים את "הניצולים" של החלק האחורי(הזנב) שלא יודעים אם הם חיים או לא
יש מחלקת תיירים שהיא ענקית ומחלקה ראשונה. כולם היו במחלקת תיירים, חוץ מצ'ארלי שברח לשירותים של המחלקה הראשונה. למרות זאת, הוא ניצל, בדיוק כמו שהטייס ניצל בערך (הוא כן חי אחרי ההתרסקות, אבל לא יותר מידי זמן...)
אם תראי את צ'רלי בפרק הראשון או אפילו בספיישל תראי ששנייה לפני שהמטוס מתרסק לגמרי (אין לי מושג איך הוא הספיק )הוא חוגר את חגורת הבטיחות משמע חזר למקום שלו!!!!