שאלה

lola666

New member
אז אלה שהיו במחלקה ראשונה

הם הניצולים? ומה זה החלק של הזנב?? השירותים או מחלקה אחרת (תיירים)

arthurz15

New member
זה גם מה שאני מנסה להבין!

כי שנון אמרה לבון "בגלל שלא היה מקום במחלקה ראשונה ושמו אותנו במחלקת תיירים הצילו את חיינו" - מכאן שכל הניצולים הם ממחלקת תיירים. בגלל מה שענו לי - מחלקת תיירים היא מאחורה... עכשיו אנחנו יודעים שהחלק הקידמי של המטוס התנתק מהחלק האחרוי - תיירים הופרד ממחלקה ראשונה... אבל זה לא בדיוק מה שאנחנו רואים בפרק השני... כי בפרק השני רואים את קייט יושבת במטוס ואז מאחוריה המטוס מתפרק

arthurz15

New member
איזה עוד מחלקות?

מחלקת איכרים?
אני זוכר שהייתה בדיחה על זה ב"אריזה משפחתית" אבל חשבתי שאין באמת דבר כזה...

התבלבלת arthruz

שאנון ובון הועלו למחלקה ראשונה ולא להפך. כשאני אומר הועלו אני לא מתכוון לזה בצורה מילולית משום שלרוב המחלקה העיסקית נמצאת בקומה עליונה(קומת הטייסים) מן המחלקה הראשונה ומחלקת תיירים. את שאנון ובון אנו רואים באותה קומה שלמחלקת התיירים אבל מקדימה כלומר במחלקה ראשונה(וזה גם נאמר בפרק)

תיקון קטן

שאנון ובון היו אמורים להיות במחלקה ראשונה(קומת הטייסים) אבל הם הורדו למחלקת העסקים(שנמצאת באותה קומה של מחלקת התיירים) מחלקת איכרים פחחחח..אין כזה דבר

Phoebe D best

New member
כנראה....

שגם החלק הקדמי וגם החלק האחורי התנתקו ורק מהחלק האמצעי יש ניצולים!!

lola666

New member
נכון ניראה לי שהבנתי

האמצע הוא זה ששרד, כי מצאו את הטייס (החלק הקידמי) וראו איך הזנב ניקרע בפלאשבקים של קייט וגם לפעמים מזכירים את "הניצולים" של החלק האחורי(הזנב) שלא יודעים אם הם חיים או לא

TomZiZi

New member
צודק

מחלקת תיירים היא זו שנצלה (ועליה מספרים את הסיפור). וצ'ארלי לא היה במחלקת עסקים. הוא הלך לשירותים הקדמיים ביותר במחלקת תיירים.

TheCharm

New member
השירותים האלה היו ברמת דה לוקס

שירותים במחלקת תיירים הם שירותים מגעילים וקטנטנים, ולא מהודרים כ"כ כמו כאלה.

TheCharm

New member
אוקיי, זה פשוט מאוד:

יש מחלקת תיירים שהיא ענקית ומחלקה ראשונה. כולם היו במחלקת תיירים, חוץ מצ'ארלי שברח לשירותים של המחלקה הראשונה. למרות זאת, הוא ניצל, בדיוק כמו שהטייס ניצל בערך (הוא כן חי אחרי ההתרסקות, אבל לא יותר מידי זמן...)

HarPot

New member
אבל זה מוזר שצ'ארלי שישב במחלקה

ראשונה ממש ליד תא הטיס הגיע לחוף עם כולם לא?

TheCharm

New member
יכול להיות שדווקא

אולי השירותים של מחלקה ראשונה לא היו כ"כ קרובים לתא הטייס אחרי הכל.

Islington

New member
\-: ../images/Emo58.gif

אבל הוא חוזר לקחת את הסמים שלו כשהם מבקרים בתא הטייס...

TheCharm

New member
זה לא ספוילר. ו...

וואלה, נכון, שכחתי, אז... יכול להיות שהוא התעורר ליד הג'ונגל שם ורץ כמו ג'ק, או שאולי... ת'אמת לא יודע.

colilon

New member
הסבר...

אם תראי את צ'רלי בפרק הראשון או אפילו בספיישל תראי ששנייה לפני שהמטוס מתרסק לגמרי (אין לי מושג איך הוא הספיק )הוא חוגר את חגורת הבטיחות משמע חזר למקום שלו!!!!

TheCharm

New member
אני בן, תודה.

הוא לא חזר למקום שלו! נראה לך היה לו זמן?! הוא רץ הרבה, עבר טור, ועוד. הוא בסך הכל יצא לשנייה והתיישב במקום הכי קרוב אליו.

למעלה