שאלה

Taimm

New member
שאלה

קניתי את הדיסק The Number Of The Beast. עכשיו כשפתחתי אותו אני מגלה שהוא שונה מהדיסק המקורי.. דבר ראשון, על הדיסק מודפס אותו ציור שעל העטיפה, במקום ההדפסה הרגילה. כשאני פותח את החוברת אני רואה שהיא שונה - צבעונית, עם צילומים שנעשו רק אחרי הוצאת הדיסק(כמו צילומים לקליפ של ראן טו דה הילס, או מסיבוב ההופעות של האלבום..), שיר נוסף(Total Eclipse). בכל מקרה, הבנתי שזו הוצאה חדשה וזה לא הדאיג אותי יותר מידי, גם כתוב על הדיסק שזה הוצאה של 1998. הבעיה היא שהסתכלתי על המילים, ויש שם מילים שהן פשוט לא כתובות נכון(ובגרסה המקורית הן כן), בתים שהושמטו וכו'. בקיצור, מישהו יכול להסביר לי מה דהפאק הולך פה? האלבום הזה רשמי? ואם כן למה עיוותו את המילים?? תודה..

maiden king

New member
איפה קנית ?

בעיקרון לפי מה שהסברת זה דיסק מההוצאה החדשה של EMI לכל האלבומים של מיידן .

ED HNTER

New member
גם אצלי זה ככה וכנראה אצל כולם...

עכשיו בקשר לשירים זה באמת מוזר למה בעטיפה האחורית (תקן אותי אם אני טועה למה הרבה זמן לא הסתכלתי שם)הם כתובים בדיוק בסדר כמו שהם מבוצעים בדיסק, אולי יכול להיות הייתה טעות בהדפסה של החוברת

FireoaK

New member
אל תדאג

גם אצלי יש את אותם שיבושים, אבל זה דיסק מקורי וזה כנראה טעויות בהדפסה וזהו

powermetal1

New member
יש שם גם קליפים נכון?

קניתי גם דיסק מההוצאה של אי.אם.אי ב1988 (POWERSLAVE) ולא שמתי לב לבעיות האלה.

maiden king

New member
קנית אותו ב 1988?

משנת 1998 כל הדיסקים - עד ברייב ניו וארלד יצאו בהוצאה חדשה של EMI קוראים לזה ENHANCED CD זו הוצאה שהיא יותר ויזואלית , כוללת קטעים למחשב ועוד .

powermetal1

New member
ראית מה רשמתי בהודעה מעליך???

תיקנתי את מה שרשמתי בטעות.

barlevy

New member
אכן יש מספר טעויות בהדפסות המחודשות

וחבל... מלבד מה שציינת יש דיסקים עם תמונות מסיבוב ההופעות 7TH SON - -דיסקים שיצאו לפני שיצא למעשה האלבום.. בגירסת ה ENHANCED של POWERSLAVE יש טעטת בחיתוך השיר POWERSLAVE כל הINTRO משוייך למעשה לשיר הקודם- BACK IN THE VILLAGE ..ועוד ועוד.. אכן חבל על הטעויות האלה.. היתרון הגדול הוא ה"בונוס" של TOTAL ECLIPSE .. וגם SANCTUARY - באלבום הראשון שלא נכלל בכל ההדפסות ו TWILIGHT ZONE שלא נכלל בכל ההדפסות של KILLERS

FireoaK

New member
יש עוד משהו

ב-No Prayer For The Dying במילים של השיר Holy Smoke הבית השני בכלל הוא בית מהשיר No Prayer For The Dying

maiden king

New member
יש הרבה טעויות

צריך לעבור איזה יום על כל האלבומים ולבדוק אף פעם לא חשבתי שיכולות להיות טעיות כאלו . יש גם עוד הוצאה של מיידן של 10 האלבומים הראשונים שכוללים בונוס דיסק !

barlevy

New member
ההוצאה הזו היא אותה הוצאה מ1998

שרק כוללת דיסק לא רשמי IN PFOFILE והכול ארוז בראש פלסטיק של EDDDIE הדיסקים עצמם אותם דיסקים בדיוק כמו כל ה REMASTERS

ו...

בדיסק IRON MAIDEN (הראשון) אחרי שטרנסלבניה ניגמר מתחילה ההתחלה של STRANGE WORLD לפחות ככה זה בדיסק שלי

JustThomas

New member
גם אצלי זה ככה, אני חושב שזה בכוונה

יש לזה שם, (שכחתי אותו) חיבור קטעים, זה נפוץ בהקלטות.

למעלה